derece kademe hakkinda
- Mado4646
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
- İletiler: 50
- Size Teşekkür Edenler: 1
Gerçek dost; Düştüğünde sana yardım eden değil, Seni düşürmemek için düşmeyi göze alan kişidir.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
Liseyi bitirme tarihine göre, intibak sonrası ulaşacağınız derece ve kademe farklı olacaktır. Buna göre, en yüksek 8/3 ve en düşük 9/2 aralığında bir yerde bulunmanız söz konusu olabilecektir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- metinc
-
- Platin Üye
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
Papatya hanım emsalini geçip geçmeme durumuna göre mi böyle olmaktadır?papatya Yazan:: Sayın MADO4646,
Liseyi bitirme tarihine göre, intibak sonrası ulaşacağınız derece ve kademe farklı olacaktır. Buna göre, en yüksek 8/3 ve en düşük 9/2 aralığında bir yerde bulunmanız söz konusu olabilecektir.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
Bitirilen üst öğrenim nedeniyle yapılan intibak işlemlerinde, emsal uygulamasına gidilirken ilgilinin alt öğrenimi bitirme tarihine de bakılmakta ve kendisiyle aynı tarihte alt öğrenimi bitirmiş ve ara vermeden üst öğrenim yaparak işe girmiş emsalinin ulaştığı seviyeyi geçemeyecek şekilde derece kademe belirlenmektedir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- Mado4646
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
papatya Yazan:: Sayın MADO4646,
Liseyi bitirme tarihine göre, intibak sonrası ulaşacağınız derece ve kademe farklı olacaktır. Buna göre, en yüksek 8/3 ve en düşük 9/2 aralığında bir yerde bulunmanız söz konusu olabilecektir.[/quote
Sayın papatya ben liseyi 2005 yılında bitirdim. Bu durumda 8-3 e mi inerim
Gerçek dost; Düştüğünde sana yardım eden değil, Seni düşürmemek için düşmeyi göze alan kişidir.
- Mado4646
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye