Yine Ek Gösterge Haberi
- fatality
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
- İletiler: 57
- Size Teşekkür Edenler: 8

Haber linki aşağıda
3 milyon memura ödül geliyor
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Edirneden
-
- Altın Üye
- İletiler: 294
- Size Teşekkür Edenler: 19
fatality Yazan:: Aslında ben son 2 yıldır belirli aralıklarla verilen yardımcı hizmetler sınıfına ek gösterge haberlerinden sıkıldım fakat yinede okuduğum haberi paylaşayım dedim çünkü bu haber doğruysa yakın zamanda bu hizmet sınıfının kapanması ile ilgili bir çalışma yok demektir. Habere göre kamu personeli danışma kurulunda kabul edilen 25 madde den biri ek gösterge verilmesiymiş. Bu bize 8 yıl daha gider
Bu arada merakımdan soruyorum ek göstergenin getirisi 100 lira gibi bir rakam diyorlar aslı var mı?
Haber linki aşağıda
3 milyon memura ödül geliyor
Bu haber zaten bir haftadır çeşitli site ve gazetelerde yer aldı..haberin doğru olup olmadığı hakkında da kesin bilgi yok..Ek gösterge gelirse derecene göre 70-80 lira arasında bir fark gelecek..
Bana bunu vermesinler ben her ay 80 lira vereyim düz memur sınıfında olup düzgün muamele göreyim..verecekleri üç beş kuruş fazla parayı ne yapayım?
- darajin
-
- Gümüş Üye
- Susmak sadece kabullenmektir.
- İletiler: 143
- Size Teşekkür Edenler: 4
Kölelik kabulenmeye zorlanan hayattır
- zebani
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 80
- Size Teşekkür Edenler: 6
- mustafa çakırcalı
-
- Bakır Üye
- İletiler: 38
- Size Teşekkür Edenler: 2
zebani Yazan:: akpye yakın gazeteler çıkan hiçbir habere inanmıyorum. zaten bu gazetelere baksan sürekli memur müjdeleriyle dolu. Artık işi o kdara uç seviyeye getirmişlerdiki memurun aleyhindeki rotasyon haberlerini bile memura müjde diye veriyorlardı.
evet bir ara çıkmıştı doğuya zorunlu rotasyon haberi. bunuda müjde diye vermişlerdi hatırlıyorum o gazetelerden biriydi

- fatality
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
- İletiler: 57
- Size Teşekkür Edenler: 8