Kimler Destek Olabilir
- QIRIX
-
- Altın Üye
- İletiler: 233
- Size Teşekkür Edenler: 17
“Hayat iki bölümdür : Geçmiş bir Rüyadır ; Gelecek bir Dilektir.” (Arap Atasözü)
"Yükün Dürüstlükse,Gücün Düşer Belki Ama "Başın Düşmez" (Kızılderili Atasözü)
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- başkasın
-
- Bakır Üye
- İletiler: 26
- Size Teşekkür Edenler: 0
- kemal cebi
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 114
- Size Teşekkür Edenler: 9
- Edirneden
-
- Altın Üye
- İletiler: 294
- Size Teşekkür Edenler: 19
mezun olduğumuz alanlarda devlete hizmet verebilmek..
maduriyetimiz meclise taşındı..
hemen hemen her internet sitesinde bunları yazıyoruz..
çeşitli kurumlara faxlar çekildi,emailler gönderildi..
toplu sözleşme görüşmeleri sırasında kamu sen in talepleri içersinde de vardık..
o platformda da öyle yada böyle yer aldık..
bence maduriyetimizin hiç olmazsa bir kısmı yargıya taşnmalı..
yürümekte olduğumuz yolun yargı ayağı da olmalı..
diyelimki meclisten bizlerle ilgili hayırlı bir haber çıktı..
o zaman zaten davamızın bir hükmü kalmaz..
ama tersini de düşünelim..meclisten bişey elde edemezsek elimizde sürdürmekte olduğumuz bir dava olur..
- Edirneden
-
- Altın Üye
- İletiler: 294
- Size Teşekkür Edenler: 19
Arkadaşım,avukatla görüştükten sonra bana özelden yaz..maddi manevi ne gerekiyorsa birlikte omuzlayalım..fatality Yazan:: Arkadaşlar hepinize selamlar,
Bir kaç gün sonra bir avukatla görüşme yapacağım.
Yhs sınıfının kaldırılmasını hukuk yoluyla sağlayamayacağımızı biliyoruz ama özellikle şu ek gösterge konusunda hukuksal mücadele vermeyi düşünüyorum.
Bu konuda maddi desteğe ihtiyaç olabilir. Gerçi 50 kişi olsak kişi başı 10 lirayı geçmez ama tek başıma altından kalkamayabilirim.
Bu konuda destek olacak arkadaşlar bu başlık altında kendilerini belirtsin. Avukatla görüştükten sonra izleyeceğimiz yolu ve yaklaşık maliyeti burada konuşuruz ve birbirimize telefon numaralarımızı vererek irtibata geçeriz.
Yada benim tanıdık iyi bir avukatım var diyen varsa bu işi organize edebilir ve şu anda istediğim desteği o arkadaşa sağlayabiliriz.
Sonuçta iç hukukla olan mücadelenin sonu anayasa mahkemesi ve biz oraya varırsak bu işi kopartabiliriz diye düşünüyorum.
- fatality
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
- İletiler: 57
- Size Teşekkür Edenler: 8
Edirneden Yazan:: Tabi ki önemli olan bu sınıfın getirdiği ezilmişlikten kurtulup adam gibi çalışma şartlarına kavuşabilmek..
mezun olduğumuz alanlarda devlete hizmet verebilmek..
maduriyetimiz meclise taşındı..
hemen hemen her internet sitesinde bunları yazıyoruz..
çeşitli kurumlara faxlar çekildi,emailler gönderildi..
toplu sözleşme görüşmeleri sırasında kamu sen in talepleri içersinde de vardık..
o platformda da öyle yada böyle yer aldık..
bence maduriyetimizin hiç olmazsa bir kısmı yargıya taşnmalı..
yürümekte olduğumuz yolun yargı ayağı da olmalı..
diyelimki meclisten bizlerle ilgili hayırlı bir haber çıktı..
o zaman zaten davamızın bir hükmü kalmaz..
ama tersini de düşünelim..meclisten bişey elde edemezsek elimizde sürdürmekte olduğumuz bir dava olur..
Benim düşüncemde tam olarak böyle. Herkes elinden geleni yapmalı. Narmenx var gücüyle uğrşıyor, diğer arkadaşlarımızda öyle şu anda yargı ayağı boş onuda tamamlamalıyız. Belki bu uğraşların biri belki de hepsi bir araya geldiği için başarılı oluruz. Sonuçta boş durmamak lazım. Memurlar kanunu konusunda uzman bir avukatla ön görüşme yaptık zaten, "haftaya bir günü sırf sana ayıracam bir araya gelelim nasıl yürüyeceğimizi belirleriz" dedi.