^^ Resmen Tükenmişlik Sendromu Yaşıyoruz ^^
- NEDVED
-
Konu Yazarı
- Altın Üye
- Hayat; İman ve Cihad'dır.
- İletiler: 309
- Size Teşekkür Edenler: 40
Akpartiye karşı zerre sevgim kalmadı. yahu 11-12 yıldır iktidarsınız birkez olsun şu yardımcı hizmetler sınıfı için insan bişey yapmaz mı be...
(Ey Muhammed!) Biz senden önce hiçbir insana ölümsüzlük vermedik; ve şimdi sen ölürsün de onlar baki mi kalır? (Enbiya-34)
Biz, her insanın kaderini kendi boynuna(Kişisel Seçimine) bağlamışızdır.Diriliş günü, kendisi için bir kayıt çıkarıp yayımlarız. (İsra-13)
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- er_en
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 88
- Size Teşekkür Edenler: 1
- QIRIX
-
- Altın Üye
- İletiler: 233
- Size Teşekkür Edenler: 17
oYSAKİ BU KADROYU TERCİH ETMEDEN EVVEL TERCİHLERİMİ GÖTÜRÜP TESLİM EDECEĞİM YER OLAN ÜNİVERSİTENİN FEN-FAK GİRİŞİNDEKİ DANIŞMADA OTURANLARA SORMUŞTUM.
ABİ BU HİZMETLİ KADROSU NEDİR, NE İŞ YAPAR DİYE SORMUŞTUM:
AHANDA BENİM GİBİ BÖYLE OTURUSUN DEMİŞTİ. GELEN GİDENLERİN KİMLİKLERİNİ KONTROL EDERSİN.ÖĞRENCİ OLMAYANLARIN KİMLİĞİNİ ALIR ZİYARETÇİ KARTINI VERİRSİN DEMİŞTİ.
EĞER TERCİHLERDE HADEME YASSAYDI ANLARIM NE İŞ YAPTIKLARINI AMA HİZMETLİ YAZINCA NE BİLEYİM SANKİ BASİRETİM BAĞLANDI, GÖREMEDİM.
BENDE 8 YIL 8 AYDIR BU KADRONUN TÜM REZİLLİĞİNİ GÖRDÜM.
TÜKENMİŞLİĞİN ALASINI YAŞIYORUM ALASINI.
BİRGÜN BU KADRODAN KURTULURMUYUM BİLMEM ALLAH BİLİR AMA GERÇEKTEN BIKTIM.
BAŞBAKAN ERDOĞANA DA HAKKIMI ASLA HELAL ETMİYORUM. BEN ONA YILLARCA OY VERDİM O İSE BANA ZIRNIK VERMEDİ. TORPİLLE İŞE GİREN BELEDİYE İŞÇİLERİNE-4/b LİLERE DAHİ KADRO VERDİ........
BİZ İSE HAKKIMIZLA GİRDİK AMA GİH SINIFINA BİR GEÇEMDİK YA NEYSE.....
NEYSE...NEYSE... NEYSE...
“Hayat iki bölümdür : Geçmiş bir Rüyadır ; Gelecek bir Dilektir.” (Arap Atasözü)
"Yükün Dürüstlükse,Gücün Düşer Belki Ama "Başın Düşmez" (Kızılderili Atasözü)
- fatality
-
- Bronz Üye
- İletiler: 57
- Size Teşekkür Edenler: 8
- maxduro
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 107
- Size Teşekkür Edenler: 4
QIRIX Yazan:: iNAN NEDVED KARDEŞ BENDE ÇOK ŞAŞKINIM. BU BÖYLE OLMAMALI. BU BİR KABUS OLSA GEREK. AH NE OLURDU İLK HİZMETLİ KADROSUNU TERCİH ETTİĞİM ANA GERİ DÖNEBİLSEM..AH NE OLURDU NE......
oYSAKİ BU KADROYU TERCİH ETMEDEN EVVEL TERCİHLERİMİ GÖTÜRÜP TESLİM EDECEĞİM YER OLAN ÜNİVERSİTENİN FEN-FAK GİRİŞİNDEKİ DANIŞMADA OTURANLARA SORMUŞTUM.
ABİ BU HİZMETLİ KADROSU NEDİR, NE İŞ YAPAR DİYE SORMUŞTUM:
AHANDA BENİM GİBİ BÖYLE OTURUSUN DEMİŞTİ. GELEN GİDENLERİN KİMLİKLERİNİ KONTROL EDERSİN.ÖĞRENCİ OLMAYANLARIN KİMLİĞİNİ ALIR ZİYARETÇİ KARTINI VERİRSİN DEMİŞTİ.
EĞER TERCİHLERDE HADEME YASSAYDI ANLARIM NE İŞ YAPTIKLARINI AMA HİZMETLİ YAZINCA NE BİLEYİM SANKİ BASİRETİM BAĞLANDI, GÖREMEDİM.
BENDE 8 YIL 8 AYDIR BU KADRONUN TÜM REZİLLİĞİNİ GÖRDÜM.
TÜKENMİŞLİĞİN ALASINI YAŞIYORUM ALASINI.
BİRGÜN BU KADRODAN KURTULURMUYUM BİLMEM ALLAH BİLİR AMA GERÇEKTEN BIKTIM.
BAŞBAKAN ERDOĞANA DA HAKKIMI ASLA HELAL ETMİYORUM. BEN ONA YILLARCA OY VERDİM O İSE BANA ZIRNIK VERMEDİ. TORPİLLE İŞE GİREN BELEDİYE İŞÇİLERİNE-4/b LİLERE DAHİ KADRO VERDİ........
BİZ İSE HAKKIMIZLA GİRDİK AMA GİH SINIFINA BİR GEÇEMDİK YA NEYSE.....
NEYSE...NEYSE... NEYSE...
sen 8 yıl 8 ay benim şu an 5 yılı geçti bende sana yetişiyorum. bende yavaş yavaş tükeniyorum....