- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Teknik Hizmetler
- 4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi?
4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi?
- cuhadar
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 7
- Size Teşekkür Edenler: 0
2 yıl 8 ay önce #16820
Yazan: cuhadar
4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi?, cuhadar tarafından oluşturuldu
Ben geçilmeyeceğini düşünüyordum mühendislik için sınava girdim ancak gelmesi biraz zor. Gelirse sıkıntı yok ancak gelmezse arkadaşım bana iki yıllık teknik bir bölüm okusan bile o kadroya geçebileceğimi söyledi.
Ben de siz değerli üyelere sorayım. Yönetmeliğe falan baktım net bir cevap bulamadım. 2 yıllık muhasebe okuduktan sonra aöf okuyarak 4 yıla tamamladım. Memur kadrosundayım. 4 yıllık diplomaya göre derece kademe ayarlaması yapıldı. Ben mühendislik için sınava girdim ancak bazı bölümler dışında mühendislik gelmeyecek gibi duruyor. Ben bu sene 2 yıllık ( örneğin elektrik, bilg. prg) gibi bölümlere girip iki yıl okuyup mezun olsam bu kadrolara geçebilir miyim.
Teşekkürler.
Ben de siz değerli üyelere sorayım. Yönetmeliğe falan baktım net bir cevap bulamadım. 2 yıllık muhasebe okuduktan sonra aöf okuyarak 4 yıla tamamladım. Memur kadrosundayım. 4 yıllık diplomaya göre derece kademe ayarlaması yapıldı. Ben mühendislik için sınava girdim ancak bazı bölümler dışında mühendislik gelmeyecek gibi duruyor. Ben bu sene 2 yıllık ( örneğin elektrik, bilg. prg) gibi bölümlere girip iki yıl okuyup mezun olsam bu kadrolara geçebilir miyim.
Teşekkürler.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- kuzey
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 239
- Size Teşekkür Edenler: 54
2 yıl 8 ay önce #16821
Yazan: kuzey
kuzey tarafından 4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi? konusunda yanıtlandı
2 yıllık teknik bir bölüm bitirirseniz. unvan değişikliği sınavına girerek tekniker kadrosuna atanmanız mümkün olabilir.
- cuhadar
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 7
- Size Teşekkür Edenler: 0
2 yıl 7 ay önce #16822
Yazan: cuhadar
cuhadar tarafından 4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi? konusunda yanıtlandı
Çok teşekkürler.
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Teknik Hizmetler
- 4 yıllık mezunu Teknik bir bölüm bitirirse teknik kadroya geçebilir mi?
Sayfa oluşturma süresi: 0.186 saniye