Şoför unvanından hizmetli kadrosuna atadılar
- iceberg
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 8
- Size Teşekkür Edenler: 0
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
iceberg Yazan:: arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben işe destek personeli şoför olarak girdim ve benden ehliyet vs gibi evraklar alınmıştı,şimdi de beni hizmetli kadrosuna verdiler,ne yapacağımı bilemiyorum,daha önce üniversitelerde destek personeli şoför olarak işe giripte kadroya geçen var mı? personeldeki elemanlar diğer üniversiteleri falan araştırın demiş,onlarda alınan destek personeli şoförü gih sınıfına geçirmişlerse bizde öyle yaparız dediler,ne yapalım şimdi tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...
Daha önceki mesajda da belirtiğim üzere, verdiğiniz bilgilere göre GİH Şoför kadrosuna atanmanız gerekiyor.
Bu nedenle öncelikle, Kurumunuza başvurada bulunarak, önceki mesaj ekinde yer alan Tebliği de ekleyip, Şoför kadrosuna atanmanız gerektiği halde Hizmetli kadrosuna neden atandığınızı sorup, bu durumun düzeltilmesini isteyin.
Alacağınız cevaba göre konuyu burada yeniden değerlendirip izlenebilecek yol konusunda düşüncelerimizi belirtiriz.
Ancak kurumunuza yapacağınız başvurudan sonra sorunun çözülebileceğini düşünmekteyim. Çünkü ortada ancak sehven yapılmış olabilecek bir işlem olduğu görülmektedir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- iceberg
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
kaç defa gidip personelde çalışan elemanlara anlattıysamda anlamadılar,bunlar bizi ekli cetveller var tebliğde, onlar bizi II sayılı cetvele göre atadılar,destek personeli olarak, halbuki biz destek personeli şoför olarak işe başladık ve ona göre ilan verildi,bizim personel direkt cetvel II ye göre işlem yaptı,ama cetvel I de sözleşmeli şoför yazıyo ve onun karşısında da kadrolu şoför yazıyo bunu anlatamadık bir türlü
- birgul
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 106
- Size Teşekkür Edenler: 11
- nilüfer
-
- Altın Üye
- Hukuk Fakültesi
- İletiler: 267
- Size Teşekkür Edenler: 68
http://memurunyeri.com/2012-08-19-15-32-43/atama-ve-yerdegistirme/5078-saglik-sebebiyle-alt-unvanlara-naklen-atama-yapilir-mi.html
Adil olamıyorsanız, bari adaletten söz etmeyiniz.
- iceberg
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye