istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı
- alla3.
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 4
- Size Teşekkür Edenler: 0
8 ay 6 gün önce #18268
Yazan: alla3.
istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı, alla3. tarafından oluşturuldu
merhaba ben geçen sene temmuz 26 da üniversite hastanesinden istifa ettim hemşireyim ,şuan sağlık bakanlığı istifa sonrası dönüş kurası açtı,kura 3 temmuzda çekiliyor ama evraklar 4 ağustosa kadar gidicek.bu durumda benim başvurum kabul edilirmi acaba ,uygunsuz istifa etmiştim sürem 26 temmuzda dolacak ve ben bu kurayı 20 günden dolayı kaçırıyorum acaba beni değerlendirip atama ya alırlarmı hangi tarihi baz alırlar kura tarihimi yoksa evrak teslim tarihimi ,ztn evrak tesli tarihine kdr sürem dolmuş olacak ,teşekkür ederim bilen birileri cvplasın lütfen
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- nazli
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 738
- Size Teşekkür Edenler: 196
8 ay 6 gün önce #18270
Yazan: nazli
nazli tarafından istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı konusunda yanıtlandı
Bekleme süresi hesabında, memuriyetten ayrılma tarihi ile memuriyete yeniden atanma tarihine bakılması gerekeceğinden, başvuru veya kura tarihinin değil hakkınızda yapılacak atama işleminin gerçekleşeceği tarihe bakılması gerekecektir diye düşünüyorum.
- alla3.
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
8 ay 5 gün önce #18274
alla3. tarafından istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı konusunda yanıtlandı
Yani orda başvuramayacak lar kısmında emekli ve kura tarihi itibariyle 657 sayılı kanunun 97.maddesini taşımayan lar kabul edilmeyecek tir diyor kura 3 temmuz da ben 26 sında doluyor cezam o zaman olmuyormu beni elerlermiki
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
8 ay 5 gün önce #18275
Yazan: metinc
metinc tarafından istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı konusunda yanıtlandı
Üniversite hastanesinde memur olarak mı sözleşmeli personel olarak mı çalışıyordunuz?
- alla3.
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
8 ay 5 gün önce #18276
alla3. tarafından istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı konusunda yanıtlandı
Kadroluydum sözleşmeli değil
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
8 ay 5 gün önce #18277
Yazan: metinc
Devlet memuru olup istifa edenler için ilan metninde hangi tarih olacağı açıkça yazılmış:
"Emekli olanlar ve kura tarihi itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 97 nci maddesindeki şartları taşımayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır."
Başvurunu yapabilirsin ama muhtemelen kabul edilmeyecektir.
metinc tarafından istifa sonrası dönüş kurası sağlık bakanlığı konusunda yanıtlandı
alla3. Yazan:: Kadroluydum sözleşmeli değil
Devlet memuru olup istifa edenler için ilan metninde hangi tarih olacağı açıkça yazılmış:
"Emekli olanlar ve kura tarihi itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 97 nci maddesindeki şartları taşımayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır."
Başvurunu yapabilirsin ama muhtemelen kabul edilmeyecektir.
Sayfa oluşturma süresi: 0.152 saniye