Öğretmen atamalarında puanı baştan düşürseler ne olur?
- nazli
-
Konu Yazarı
- Platin Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 679
- Başarı: 26
- Size Teşekkür Edenler: 174
6 yıl 2 ay önce #1528
Yazan: nazli
Öğretmen atamalarında puanı baştan düşürseler ne olur?, nazli tarafından oluşturuldu
Öğretmen atamalarında taban puan belirleniyor ve her atama sonrasında boş kadrolar oluyor. Taban puanı düşük belirleseler ya da hiç puan belirlemeseler de tercih yapanlar puan sırasına göre atansa olmaz mı? Sonra boş kadrolara dolacak diye eğitim yılı başlayıncaya kadar tercih al atama yap diye uğraş
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- feylesof
-
- Altın Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 217
- Başarı: 3
- Size Teşekkür Edenler: 35
6 yıl 2 ay önce #1531
Yazan: feylesof
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
feylesof tarafından Öğretmen atamalarında puanı baştan düşürseler ne olur? konusunda yanıtlandı
Taban puan olması çok düşük puanlarla atama yapılmasının önüne geçiyor. Bu bakımdan önemli bence çünkü sınavdan 30 puan alanda girmesin bir dahaki yerleştirme beklensin. Sonuçta çocuklarımızı eğitecek öğretmenleri yetiştiriyoruz.
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
- nazli
-
Konu Yazarı
- Platin Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 679
- Başarı: 26
- Size Teşekkür Edenler: 174
6 yıl 2 ay önce #1535
Yazan: nazli
nazli tarafından Öğretmen atamalarında puanı baştan düşürseler ne olur? konusunda yanıtlandı
Eğitim açısından önemli tabi ama, bu yerleştirmede dolmadı kadrolar puanı düşürelim, yine dolmadı yine düşürelim demek yanlış geliyor bana. Yoksa öğretmenlikte en yüksek barajın konması daha iyi olacaktır elbette.
Sayfa oluşturma süresi: 0.155 saniye