- Forum
- Memur - Genel Konular
- Memurlarla İlgili Diğer Konular
- geçici görevlendirmenin kanuni dayanağı nedir?
geçici görevlendirmenin kanuni dayanağı nedir?
- demircan
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 37
- Size Teşekkür Edenler: 1
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Kül Tigin
-
- Yönetici
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
Geçici görevlendirme derken kurum çi yapılan görevlendirmeyi mi kurumlararası yapılan geçici görevlendirmeyi mi kast ediyorsunuz?
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- demircan
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
pardon doğru tabi ben kurum içinde bir başka ideki görevlendirmeyi kastediyorum. teşekkürlerKül Tigin Yazan:: Sayın demircan
Geçici görevlendirme derken kurum çi yapılan görevlendirmeyi mi kurumlararası yapılan geçici görevlendirmeyi mi kast ediyorsunuz?
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Sayın demircandemircan Yazan::
pardon doğru tabi ben kurum içinde bir başka ideki görevlendirmeyi kastediyorum. teşekkürlerKül Tigin Yazan:: Sayın demircan
657 sayılı Kanunda kurum içi geçici görevlendirme düzenlenmemiştir. Ancak kurum içi geçici görevlendirme yapılmasına engel bir düzenlemede bulunmadığından kamu yararı ve hizmet gerekleri maksadıyla geçici görevlendirme yapılabilmektedir. Konu hakkında daha fazla ayrıntıya aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz hususları buraya yazabilirsiniz.
Kurum içi ve kurumlararası geçici görevlendirme
- demircan
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- Kül Tigin
-
- Yönetici
sayın demircandemircan Yazan:: sayın kül tigin bu konuyla ilgili mahkeme kararı örneği varmıdır mailime atabilirmisiniz?
Burası bilgi amaçlı bir forum olduğundan dolayı mail adresine bilgi göndermek gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Ancak istediğiniz örnek karar aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://memurunyeri.com/memur/atama-ve-yerdegistirme/7205-gecici-gorevlendirmeye-iliskin-ornek-bir-mahkeme-karari.html
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Memurlarla İlgili Diğer Konular
- geçici görevlendirmenin kanuni dayanağı nedir?