SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI ALMA ŞARTI
- 25osman
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 10
- Size Teşekkür Edenler: 0
ÜNVANI:PROGRAMCI
NİTELİĞİ:Yüksek öğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az ön lisans düzeyinde mezun olmak veya en az ön lisans mezunu olmak koşuluyla ,bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika sahibi olmak en az (D) düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak. Yukarıda ki şartları taşıyan herkes devlette sözleşmeli olarak Programcı çalışabilir.
Yukarı da niteliği yazılanları daha doğrusu (veya) lara dikkat ederek bur da (veya) ların ne anlama geldiği hakkında birde en az ön lisans mezunu olmak koşuluyla derken hangi okul mezunu olursan ol en az ön lisansı bitirmek kaydı ki bu sözel de olur mesleki teknikte olur bu benim görüşüm.
bu konu hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
Mesajınızda belirttiğiniz hükme göre;
**Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az ön lisans düzeyinde mezun olanlar,
**Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden olmasa bile, herhangi bir ön lisans programından mezun olup, bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirenler,
**Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden olmasa bile, herhangi bir ön lisans programından mezun olup, bilgisayar programcılığı alanında Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika sahibi olanlar
En az (D) düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak koşuluyla programcı olarak istihdam edilebilirler.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- 25osman
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 10
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
Herhangi bir mevzuat hükmünün, kurumların ilgili personeli ya da daha üst yetkilileri tarafından, amacının çok ötesinde yorumlanması da sık sık karşılaşılan durumlardandır. Bu durumların da yaşanabileceğinin öngörülebilmesi nedeniyledir ki, idarenin her türlü eylem ve işlemlerine karşı yargı yolu getirilmiştir. Öte yandan, taleplerinizin ilgili mevzuata uygun karşılanmadığı durumlarda, ilgili kuruma durumu yeniden değerlendirmek için başvuruda bulunulabileceği gibi, konuyu Kamu Denetçiliği Kurumuna ya da idari yargıya taşımak gerekebilecektir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- metinc
-
- Platin Üye
- İletiler: 903
- Size Teşekkür Edenler: 174
25osman Yazan:: 31 aralık 2010 cuma resmi gazete sayı 27802 karar sayısı 2010/1169 4sayılı cetvelde sözleşmeli personel alma şartları.
ÜNVANI:PROGRAMCI
NİTELİĞİ:Yüksek öğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az ön lisans düzeyinde mezun olmak veya en az ön lisans mezunu olmak koşuluyla ,bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika sahibi olmak en az (D) düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak. Yukarıda ki şartları taşıyan herkes devlette sözleşmeli olarak Programcı çalışabilir.
Yukarı da niteliği yazılanları daha doğrusu (veya) lara dikkat ederek bur da (veya) ların ne anlama geldiği hakkında birde en az ön lisans mezunu olmak koşuluyla derken hangi okul mezunu olursan ol en az ön lisansı bitirmek kaydı ki bu sözel de olur mesleki teknikte olur bu benim görüşüm.
bu konu hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum.
Veya kelimesinin anlamı açık. Bence bunu yorumlayan mali uzmana önce türkçe dersi vermek gerekir.
- nukeshore
-
- Yeni Üye
- İletiler: 1
Yardımcı olur musun