Mütercim kadrosu
- erkanbil
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 51
- Size Teşekkür Edenler: 0
4 yıl 1 ay önce #15104
Yazan: erkanbil
Mütercim kadrosu, erkanbil tarafından oluşturuldu
Papatya Hanım iyi günler, Ben Enformasyon memuru olarak Kültür ve Turizm Bakanlığında çalışıyorum.Mütercim için filolog şartı varmış. Almanca mezunu olarak mütercim ünvanına geçebilirmiyim; ayrıca mütercim kadrosu teknik kadro olarak mı geçer saygılarımla......
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
4 yıl 1 ay önce - 4 yıl 1 ay önce #15105
Yazan: metinc
Kültür ve Turizm Bakanlığında mütercim karosuna atanabilmek için aşağıdaki şart aranmaktadır:
Fakülte veya dört yıllık yüksekokulların filoloji, mütercimlik, tercümanlık bölüm mezunu olmak ya da fakülte veya dört yıllık yüksekokullardan mezun olup Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az ( B ) düzeyinde başarılı olmak veya Yükseköğretim Kurulunca bu düzeye denk kabul edilen bir belgeye sahip olmak,
Ayrıca mütercim kadrosunun sınıfı GİH' tir.
metinc tarafından Mütercim kadrosu konusunda yanıtlandı
erkanbil Yazan:: Papatya Hanım iyi günler, Ben Enformasyon memuru olarak Kültür ve Turizm Bakanlığında çalışıyorum.Mütercim için filolog şartı varmış. Almanca mezunu olarak mütercim ünvanına geçebilirmiyim; ayrıca mütercim kadrosu teknik kadro olarak mı geçer saygılarımla......
Kültür ve Turizm Bakanlığında mütercim karosuna atanabilmek için aşağıdaki şart aranmaktadır:
Fakülte veya dört yıllık yüksekokulların filoloji, mütercimlik, tercümanlık bölüm mezunu olmak ya da fakülte veya dört yıllık yüksekokullardan mezun olup Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az ( B ) düzeyinde başarılı olmak veya Yükseköğretim Kurulunca bu düzeye denk kabul edilen bir belgeye sahip olmak,
Ayrıca mütercim kadrosunun sınıfı GİH' tir.
Son Düzenleme: 4 yıl 1 ay önce Düzenleyen:metinc
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.157 saniye