- Forum
- Memur - Genel Konular
- Memurlarla İlgili Diğer Konular
- 8 yıla 1 kademe sözleşmelide geçen hizmetler
8 yıla 1 kademe sözleşmelide geçen hizmetler
- emuemu
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 11
- Size Teşekkür Edenler: 0
5 yıl 2 hafta önce #12949
Yazan: emuemu
8 yıla 1 kademe, emuemu tarafından oluşturuldu
Merhaba,
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 64. maddesinde 8 yıl disiplin cezası almayan memura 1 kademe ilerlemesi verilir yazıyor. Benim kıdem yılım 8, haziranda 8 yıl dolup 9 olacak. Ancak sözleşmeliden memur olduğumuz için kurumda 3 yıldır çalışıyorum, önceki hizmet süreleriyle bir 8 yıl oluyor. Bu maddeden yararlanabilir miyim?
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 64. maddesinde 8 yıl disiplin cezası almayan memura 1 kademe ilerlemesi verilir yazıyor. Benim kıdem yılım 8, haziranda 8 yıl dolup 9 olacak. Ancak sözleşmeliden memur olduğumuz için kurumda 3 yıldır çalışıyorum, önceki hizmet süreleriyle bir 8 yıl oluyor. Bu maddeden yararlanabilir miyim?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
5 yıl 2 hafta önce #12951
Yazan: Kül Tigin
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından 8 yıla 1 kademe konusunda yanıtlandı
Sayın emuemu, sözleşmeli olarak geçirilen süreler 8 yılın hesabında değerlendirmeye katılmamaktadır. Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
http://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/devlet-personel-baskanligi-gorusleri/kadro-hizmet-ve-intibak/5322-devlet-memurlari-kanunu-37-nci-ve-64-uncu-maddelerinin-uygulanmasi-hakkinda.html
http://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/devlet-personel-baskanligi-gorusleri/kadro-hizmet-ve-intibak/5322-devlet-memurlari-kanunu-37-nci-ve-64-uncu-maddelerinin-uygulanmasi-hakkinda.html
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Memurlarla İlgili Diğer Konular
- 8 yıla 1 kademe sözleşmelide geçen hizmetler
Sayfa oluşturma süresi: 0.177 saniye