derece kademe sorunu???
- emrah aslan
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
- İletiler: 7
- Size Teşekkür Edenler: 0
2 sene sonra asaletimi aldığımda , yapmış olduğum 15 aylık askerliğimde sayılarak 9/2 oldum.
son kpss atamasıyla içişleri bakanlığına teknisyen olarak atanıp yeni işime başladım , ama derece ve kademede bir değişiklik olmadı.
benim öğrenmek istediğim :
1)teknik hizmetler sınıfına geçtiğim için 1 derece almam gerekmiyormu?
2)ayrıca ben liseyi 4 sene olarak okudum. bu durumun derece kademeye bir etkisi varmı.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- isletmeci
-
- Genç Forumcu
- İletiler: 29
- Size Teşekkür Edenler: 4
Kitap en ketum bir mürşittir.Öğretir,fakat öğrettiğini söylemez.
- emrah aslan
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1352
- Başarı: 164
- Size Teşekkür Edenler: 416
emrah aslan Yazan:: Sayın editörler ben 2012 yılında önlisans mezunu olarak ,maliyeye hizmetli olarak girdim. girdiğimde derecem 10 kademem 2 idi.
2 sene sonra asaletimi aldığımda , yapmış olduğum 15 aylık askerliğimde sayılarak 9/2 oldum.
son kpss atamasıyla içişleri bakanlığına teknisyen olarak atanıp yeni işime başladım , ama derece ve kademede bir değişiklik olmadı.
benim öğrenmek istediğim :
1)teknik hizmetler sınıfına geçtiğim için 1 derece almam gerekmiyormu?
2)ayrıca ben liseyi 4 sene olarak okudum. bu durumun derece kademeye bir etkisi varmı.
Sayın ASLAN,
Meslek lisesi mezuniyetinize istinaden Teknisyen kadrosuna atanmışsanız, bu atamadan dolayı ilave 1 derece ilerlemesinden yararlanamazsınız.
Liselerdeki normal öğrenim süresinin 3 yıl olduğu dönemde 4 yıllık liseden mezun olmuşsanız, bu durumdan dolayı 1 kademe ilerlemesi fazladan yapmanız gerekir. (Liselerin tamamında öğrenim süresi 4 yıl iken, liseden mezun olmuşsanız, ilave kademe ilerlemesi alamazsınız)
Teknisyen kadrosundaysanız ve 2 yıl süreli yükseköğrenim mezunuysanız, ayrıca askerlik süresi dahil 3 yıldan fazla ve 4 yıldan az hizmet süreniz var ise 9/2' de olmanız gerkir. Ancak lise öğreniminizin yukarıda belirttiğim şekilde 4 yıl ise, o zaman da şu an itibariyle 9/3 olmanız gerekir diye düşünüyorum.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- emrah aslan
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
- isletmeci
-
- Genç Forumcu
- İletiler: 29
- Size Teşekkür Edenler: 4
2- Liseyi 2005 yılından önce okuduysanız(Papatya Hanım'ın dediği gibi liseler 3 yıl iken siz 4 yıl okuduysanız) 1 kademeden yararlanabilirsiniz.
Kitap en ketum bir mürşittir.Öğretir,fakat öğrettiğini söylemez.