adaylık eğitimine tabi tutulma
- mustafa_nrs
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 33
- Size Teşekkür Edenler: 0
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- metinc
-
- Platin Üye
- İletiler: 903
- Size Teşekkür Edenler: 174
- Kül Tigin
-
- Yönetici
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
mustafa_nrs Yazan:: işkurda sözleşmeli büro personeli olarak çalışırken tüm sözleşmeli çalışanlar ile birlikte kadroya geçirildim ve direk adaylık eğitimine tabi olmaksızın memur olarak görevime devam ettim.sonra işkurdan milli eğitime tekrar kpss tercihi yaparak atama ve kurumlararası geçiş yoluyla muvafakat alarak geçtim. şimdi çalıştığım kurum beni aday memur eğitimine tabi tutmak istiyor nasıl bir yol izleyebilirim??
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- mustafa_nrs
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 33
- Size Teşekkür Edenler: 0
- levent
-
- Altın Üye
- şef
- İletiler: 270
- Size Teşekkür Edenler: 14

- Kül Tigin
-
- Yönetici
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
6495 sayılı Kanun ile kadroya geçirilen sözleşmeli personel hakkında yapılacak uygulamalar ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir rehber hazırlanmıştır. Bu rehberin MEMUR KADROSUNA ATAMAYLA İLGİLİ HUSUSLAR başlıklı bölümünün (ç) bendinde açıkça
Kapsamdaki sözleşmeli personelden memur kadrolarına atananlara 657 sayılı Kanunun adaylığa ilişkin hükümleri uygulanmayacaktır.
Yani sizin için kadroya atanmanızla birlikte asil memuriyet kazanılmış hak haline gelmiş olup, size tekrar temel eğitim vs. sormaları mümkün değildir. "657 Sayılı Kanunun Geçici 41 inci Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Rehber" adındaki rehbere Maliye Bakanlığının buradaki sayfasından ulaşabilirsiniz.
mustafa_nrs Yazan:: anlıyorum tesekkür ederim söyledikleri konu şudur ki siz daha önce temel eğitim, hazırlayıcı eğitim vs. gibi eğitimler aldınmı diye soruyorlar benden belge talep ediyorlar
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...