Kıdem Tazminatı Hakkında
- sonay75
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 4
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 9 ay önce - 6 yıl 9 ay önce #7466
Yazan: sonay75
Kıdem Tazminatı Hakkında, sonay75 tarafından oluşturuldu
Merhaba
DPB tarafından atama yapıldı fakat Özelleştirilen kuruluş ile halen ilişiğim kesilmedi.
1-Bu kapsamda Kıdem tazminatı alabilirmiyim.
2-Tazminat aldığım takdirde ise 4/B li geçirdiğim süreyi Atama yapılan unvandaki dereceye eklenmesi mümkünmü.
Teşekkürler.
DPB tarafından atama yapıldı fakat Özelleştirilen kuruluş ile halen ilişiğim kesilmedi.
2-Tazminat aldığım takdirde ise 4/B li geçirdiğim süreyi Atama yapılan unvandaki dereceye eklenmesi mümkünmü.
Teşekkürler.
Son Düzenleme: 6 yıl 9 ay önce Düzenleyen:sonay75
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
6 yıl 9 ay önce #7467
Yazan: metinc
metinc tarafından Kıdem Tazminatı Hakkında konusunda yanıtlandı
Özelleştirilen kuruluşta mı 4b li çalıştınız. ? Çünkü benim bildiğim kitler özelleştiriliyor ve oradaki sözleşmeliler 4b değil 399 khk kapsamında çalışıyor.
- sonay75
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 4
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 9 ay önce - 6 yıl 9 ay önce #7475
Yazan: sonay75
sonay75 tarafından Kıdem Tazminatı Hakkında konusunda yanıtlandı
Selam
Özür dilerim yanlış yazmışım 4a li olarak Tedaşın kitinde (AYEDAŞ) 2002 işe başladım.
Özür dilerim yanlış yazmışım 4a li olarak Tedaşın kitinde (AYEDAŞ) 2002 işe başladım.
Son Düzenleme: 6 yıl 9 ay önce Düzenleyen:sonay75
- nazli
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 738
- Size Teşekkür Edenler: 196
6 yıl 9 ay önce #7479
Yazan: nazli
AYEDAŞ'ta işçi olarak çalışırken TEDAŞ'a sözleşmeli personel olarak ya da kapsam dışı personel olarak geçmişseniz, özelleştirme yoluyla memur olduğunuzda, AYEDAŞ hizmetiniz memurlukta değerlendirilmez ama bu hizmet emekliliğinizde ve yıllık izin hesabınızda değerlendirilir.
Özelleştirme kapsamında atananlara kıdem tazminatı ödenmediğini biliyorum. Kıdem tazminatı ödenmeyen süreler emekli olunca emekli aylık ve ikramiyesinde değerlendirilecektir.
nazli tarafından Kıdem Tazminatı Hakkında konusunda yanıtlandı
sonay75 Yazan:: Merhaba
Teşekkürler.
AYEDAŞ'ta işçi olarak çalışırken TEDAŞ'a sözleşmeli personel olarak ya da kapsam dışı personel olarak geçmişseniz, özelleştirme yoluyla memur olduğunuzda, AYEDAŞ hizmetiniz memurlukta değerlendirilmez ama bu hizmet emekliliğinizde ve yıllık izin hesabınızda değerlendirilir.
Özelleştirme kapsamında atananlara kıdem tazminatı ödenmediğini biliyorum. Kıdem tazminatı ödenmeyen süreler emekli olunca emekli aylık ve ikramiyesinde değerlendirilecektir.
Sorumlular: Çalkarakuş
Sayfa oluşturma süresi: 0.142 saniye