4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli
- Abdullah KUSEYRİ
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 1 hafta önce #6383
Yazan: Abdullah KUSEYRİ
4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli, Abdullah KUSEYRİ tarafından oluşturuldu
Sayın
Uzmanlarım ve site takipçileri.....
4-C geçici personele ait maaş bordrosunu DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'nın maaş tutarlarına istinaden yaptığı açıklamaya göre SON ŞEKLİ olarak yeniden formatlayarak ekledim...... Yararlı olması dileğiyle
Abdullah KUSEYRİ
Bakırköy Adliyesi
Zabıt katibi
İdari İşler Müdürlüğü
4-C geçici personele ait maaş bordrosunu DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'nın maaş tutarlarına istinaden yaptığı açıklamaya göre SON ŞEKLİ olarak yeniden formatlayarak ekledim...... Yararlı olması dileğiyle
Abdullah KUSEYRİ
Bakırköy Adliyesi
Zabıt katibi
İdari İşler Müdürlüğü
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Abdullah KUSEYRİ
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 1 hafta önce #6384
Yazan: Abdullah KUSEYRİ
Abdullah KUSEYRİ tarafından 4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli konusunda yanıtlandı
Dosyayı ekliyemiyorum........
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
7 yıl 1 hafta önce #6387
Yazan: Kül Tigin
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından 4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli konusunda yanıtlandı
Sayın Kuseyri
Eklemek istediğiniz dosyaları This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresimize gönderebilirsiniz.
Eklemek istediğiniz dosyaları This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresimize gönderebilirsiniz.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
7 yıl 1 hafta önce #6401
Yazan: papatya
Sayın KUSEYRİ,
Memurunyeri.com'da yer alan 4/C hesaplama motoru en güncel düzenlemelere göre ziyaretçilerin istifadesine sunulmuştur.
DPB tarafından yapılan açıklamadaki maaş hesaplama şekli sonrasında da yeni düzenleme yapılmıştır. DPB Sitesinde yer alan hesaplama şeklinde eş ve çocuk yardımının bir bölümü prime esas kazanç sınırında tutulduğundan bu rakamlar üzerinden SGK kesintisi yapılması gibi bir durum ortaya çıkmıştır. Oysa ki, 14 Şubat 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Tebliği ile, prime esas kazanç kapsamında yer alması gereken aile yardımı tutarı yükseltilmiş olduğundan, 4/C personelin eş ve çocuk yardımından SGK primi kesilmesi durumu ortadan kalkmıştır.
Bilgilerinize...
papatya tarafından 4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli konusunda yanıtlandı
Abdullah KUSEYRİ Yazan:: Sayın
Abdullah KUSEYRİ
Bakırköy Adliyesi
Zabıt katibi
İdari İşler Müdürlüğü
Sayın KUSEYRİ,
Memurunyeri.com'da yer alan 4/C hesaplama motoru en güncel düzenlemelere göre ziyaretçilerin istifadesine sunulmuştur.
DPB tarafından yapılan açıklamadaki maaş hesaplama şekli sonrasında da yeni düzenleme yapılmıştır. DPB Sitesinde yer alan hesaplama şeklinde eş ve çocuk yardımının bir bölümü prime esas kazanç sınırında tutulduğundan bu rakamlar üzerinden SGK kesintisi yapılması gibi bir durum ortaya çıkmıştır. Oysa ki, 14 Şubat 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Tebliği ile, prime esas kazanç kapsamında yer alması gereken aile yardımı tutarı yükseltilmiş olduğundan, 4/C personelin eş ve çocuk yardımından SGK primi kesilmesi durumu ortadan kalkmıştır.
Bilgilerinize...
- kemal cebi
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 114
- Size Teşekkür Edenler: 9
7 yıl 5 gün önce #6423
Yazan: kemal cebi
kemal cebi tarafından 4-C MAAŞ PROGRAMI-son şekli konusunda yanıtlandı
4c ücretleri için ödenmesi gereken doğru rakaları buradan hesaplıyorum ben.
4c ücret hesabı
Sorumlular: Çalkarakuş
Sayfa oluşturma süresi: 0.188 saniye