TAPU MÜDÜRLÜKLERİNDE ÇALIŞAN UZMANLAR
- ahmet_29
-
Konu Yazarı
- Kıdemli Forumcu
- 15 Mayıs 2015 de Türk İmar-sen i yetkili sendika
Az
Çok
- İletiler: 49
- Size Teşekkür Edenler: 8
5 yıl 11 ay önce - 5 yıl 11 ay önce #5285
Yazan: ahmet_29
Acigerci
TAPU MÜDÜRLÜKLERİNDE ÇALIŞAN UZMANLAR, ahmet_29 tarafından oluşturuldu
Tapu müdürlüğüne 2005 yılının sonunda sözleşmeli uzman olarak işe başlamış olup 2011 yılında kadroya alınan uzmanlardanım. teknik hizmetler sınıfında gözüküyorum. hizmet yılım sözleşmeli dönemle birlikte 8 yılı doldurdum. 7/3 deyim bekar maaşımın ne kadar olması gerekiyor? ek ödeme hariç 2013712 ayı 1.172,99TL ek ödeme 724 olması gerek bunda bir yanlışlık mı var acaba? çok tşkler yardımlarınız için.
( ayrıca kurumuzda bizim dışımızda bir genel müdürlükte çalışan uzmanlar ve tapu müdürlüklerinde çalışan arşiv uzmanlarıda vardır.)
( ayrıca kurumuzda bizim dışımızda bir genel müdürlükte çalışan uzmanlar ve tapu müdürlüklerinde çalışan arşiv uzmanlarıda vardır.)
Acigerci
Son Düzenleme: 5 yıl 11 ay önce Düzenleyen:ahmet_29
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1356
- Başarı: 164
- Size Teşekkür Edenler: 419
5 yıl 11 ay önce #5290
Yazan: papatya
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından TAPU MÜDÜRLÜKLERİNDE ÇALIŞAN UZMANLAR konusunda yanıtlandı
Sayın AHMET,
Teknik Hizmetler Sınıfında Uzman kadrosunda görev yapan mesleki lisans eğitimi görmüş bir personelin 7/3’ de 15 Ocak 2014 maaşının, ek ödeme dahil (eş ve çocuk yardımı ile çalışılan bölgeden kaynaklı ödemeler hariç) net 2.385 TL olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı durumdaki GİH Uzman ise 2.047 TL ücret alacaktır.
Ek ödeme 2014 yılı için Net 726 TL dir.
Teknik Hizmetler Sınıfında Uzman kadrosunda görev yapan mesleki lisans eğitimi görmüş bir personelin 7/3’ de 15 Ocak 2014 maaşının, ek ödeme dahil (eş ve çocuk yardımı ile çalışılan bölgeden kaynaklı ödemeler hariç) net 2.385 TL olması gerektiğini düşünüyorum. Aynı durumdaki GİH Uzman ise 2.047 TL ücret alacaktır.
Ek ödeme 2014 yılı için Net 726 TL dir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: ahmet_29
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- ahmet_29
-
Konu Yazarı
- Kıdemli Forumcu
- 15 Mayıs 2015 de Türk İmar-sen i yetkili sendika
Az
Çok
- İletiler: 49
- Size Teşekkür Edenler: 8
Sorumlular: Çalkarakuş
Sayfa oluşturma süresi: 0.139 saniye