uzman yardımcısının aldığı maaş???
- xaydin
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 34
- Size Teşekkür Edenler: 0
4 yıllık üniversite mezunuyum. lise ve üniversitede ingilizce hazırlık okudum. 2014 mart ayında sağlık bakanlığı merkez kariyer uzman yardımcısı olmayı düşünüyorum. evliyim ve çocuk yok. maaşım ve memuriyet derecem ne olur acaba. saygılar
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
xaydin Yazan:: merhabalar sayın editör,
4 yıllık üniversite mezunuyum. lise ve üniversitede ingilizce hazırlık okudum. 2014 mart ayında sağlık bakanlığı merkez kariyer uzman yardımcısı olmayı düşünüyorum. evliyim ve çocuk yok. maaşım ve memuriyet derecem ne olur acaba. saygılar
Sayın AYDIN,
Kamu kurum ve kuruluşlarının merkez kariyer uzman yardımcılığında göreve başlamanız durumunda, memuriyete başlangıç dereceniz lisans öğrenimize göre değişiklik gösterebilecek olmakla birlikte(mühendis 8/1, eczacı 8/2 gibi), Lise hazırlık sınıfı nedeniyle 9/2 den başladığınızı ve eşinizin de çalıştığını düşündüğümüzde, 2014 yılı içerisinde göreve başladığınızda aylık net 3.239 TL ücret almanız mümkün olabilecektir.
Yabancı dil tazminatından yararlanabilmeniz, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavları sonrası alacağınız puana göre mümkün olacaktır.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- xaydin
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
4 yıllık fizik tedavi ve rahabilitasyon lisans mezunuyum.eşim çalışmıyor. 2.5 yıl özel sektörde fizyoterapistlik yaptım.etkisi oluyor mu bilmem.
- lazslo
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 121
- Size Teşekkür Edenler: 13
http://memurunyeri.com/forum/genel-idare-hizmetleri/424-gih-sinifinin-memuriyet-disinda-gecen-sureleri.html
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
xaydin Yazan:: sayın papatya,
4 yıllık fizik tedavi ve rahabilitasyon lisans mezunuyum.eşim çalışmıyor. 2.5 yıl özel sektörde fizyoterapistlik yaptım.etkisi oluyor mu bilmem.
Sayın AYDIN,
Sağlık bilimleri lisansiyeri olmanız, lise hazırlık sınıfı eğitiminiz ve eşinizin çalışmadığı göz önünde bulundurulduğunda, 2014 yılı içerisinde göreve başladığınızda 3.418 TL aylık net ücret almanız gerekecektir.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- xaydin
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
yaptığım yüksek lisansın ne gibi bir etkisi olur acaba maaşa?