- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi
- hasan002
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 21
- Size Teşekkür Edenler: 0
8 ay 3 hafta önce #18222
Yazan: hasan002
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi, hasan002 tarafından oluşturuldu
Merhaba, ben 2011 yılından itibaren bir kamu kurumunda gih sınıfında memur olarak çalışmaktayım, derece kademem 6/3 olup ayrıca mühendislik mezunuyum, mühendislik diplomamı kuruma versem derece/kademe, maaş ve özlük haklarımda hangi değişiklikler olur, bilgi verir misiniz? (Not: 2013 yılında işletme lisans bitirmiş olup işletme diplomamın intibağı yapıldı)
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 816
- Size Teşekkür Edenler: 181
8 ay 3 hafta önce #18225
Yazan: osman1
osman1 tarafından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi konusunda yanıtlandı
İşletme lisansiyeri olarak VHKİ kadrosunda görev yaparken mühendislik fakültesi bitirmeniz halinde, mezuniyet belgenizi kurumunuza ibraz ettiğinizde memuriyete giriş seviyeniz Mühendislik fakültesi mezunu olanlara göre belirleneceğinden, şu anda bulunduğunuz derece/kademe 1 derece daha ilerleyecektir. Bunun dışında ise, kadro unvanınız değişmedikçe mühendislik fakültesi mezunu olmanın özlük haklarınıza etkisi olmayacaktır.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: hasan002
- hasan002
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
8 ay 3 hafta önce #18226
hasan002 tarafından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi konusunda yanıtlandı
Osman bey, ben 2011 yılında ilk atandığımda önlisans mezunu olarak V. H. K. İ olarak atandım sonra işletme diplomamı kuruma verdim. 01.08.2011 yılında işe başladım derece/kademem şu an 6/3 tür.Mühendislik diplomamı kuruma verdiğimde yeni derece/kademem ne olacak? Ayrıca şu an bulunduğum derece/kademem de sizce bir yanlışlık var mı? Son olarak bahsettiğiniz 1 dereceyi almak için elinizde belge varsa yollar mısınız ki bende ona göre dilekçenin ekine koyup kuruma vereyim?
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
8 ay 3 hafta önce - 8 ay 3 hafta önce #18227
osman1 tarafından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi konusunda yanıtlandı
Bu sitede rastladığım bir görüşü (Devlet Personel Başkanlığı görüşü) aşağıda paylaşıyorum.
Mühendislik mezunu olmanız nedeniyle ilave 1 derece almanız hususu tereddütlü bir konu değil. Ayrıca, yapılacak olan ilave 1 derece verme işlemi bir intibak işlemi değil, eğitim durumu itibariyle ilgili memurun memuriyete başlangıç seviyesinin yeniden belirlenmesi işlemidir.
Alacağınız ilave 1 derece ile birlikte 1 Ağustos 2020 tarihinde 4/1 olmanız gerekecektir.
https://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/devlet-personel-baskanligi-gorusleri/kadro-hizmet-ve-intibak/6635-genel-idare-hizmetlerinde-gorev-yapan-jeoloji-muhendisine-bir-derece-verilmesi.html
Mühendislik mezunu olmanız nedeniyle ilave 1 derece almanız hususu tereddütlü bir konu değil. Ayrıca, yapılacak olan ilave 1 derece verme işlemi bir intibak işlemi değil, eğitim durumu itibariyle ilgili memurun memuriyete başlangıç seviyesinin yeniden belirlenmesi işlemidir.
Alacağınız ilave 1 derece ile birlikte 1 Ağustos 2020 tarihinde 4/1 olmanız gerekecektir.
https://memurunyeri.com/2012-08-19-18-24-50/devlet-personel-baskanligi-gorusleri/kadro-hizmet-ve-intibak/6635-genel-idare-hizmetlerinde-gorev-yapan-jeoloji-muhendisine-bir-derece-verilmesi.html
Son Düzenleme: 8 ay 3 hafta önce Düzenleyen:osman1
- hasan002
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
8 ay 3 hafta önce #18235
hasan002 tarafından Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi konusunda yanıtlandı
Bizim üniversite diplomayı mezun olduktan sonra yaklaşık 7 ay sonra vermektedir. Şu an Kuruma diploma yerine geçici mezuniyet belgesini versem kabul edilir mi 1 derece almam için? Bilgilendirmeniz için Teşekkür ederim
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
8 ay 3 hafta önce #18236
Diploma şart değil. mezun olduğunuzu ıspat edecek bir belge yeterli olur
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni'nin Mühendislik bitirmesi
Sayfa oluşturma süresi: 0.159 saniye