Teknik Hizmetler Sınıfı Maaşları
- hakan0606
-
- Yeni Üye
- İletiler: 4
- Size Teşekkür Edenler: 0
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
hakan0606 Yazan:: Papatya hanım ; Bilgisayar Mühendisliği mezunu PROGRAMCI kadrosunda çalışırsa maaşı ne kadar olur MÜHENDİS kadrosuyla ne kadar fark eder 5 in 1 i için lütfen cevaplayalım teşekkürler
Sayın HAKAN0606,
Kazanılmış hak aylık seviyesi 5/1 olan bir mühendisin, Mühendis kadrosunda ya da Programcı kadrosunda görev alması durumunda, her iki unvan arasındaki aylık net maaş farkı 362 TL olacaktır. Mühendis kadrosunda olanın maaşı daha fazla olacaktır.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- hakan0606
-
- Yeni Üye
- İletiler: 4
- papatya
-
- Yönetici
hakan0606 Yazan:: Teşekkür ederim papatya hanım o zaman rakam olarak 657 e tabi 5 in 1 i PROGRAMCI Kadrosunda MÜHENDİS olan kişi ne kadar alır? Kurum DPB için Kurum İl Göç İdaresi için inceleyebilir misiniz 2017 ocak maaşı çok teşekkür ederim
Sayın HAKAN0606,
6 kıdem yılını tamamlamış olup kazanılmış hak aylığı bakımından 5/1'de bulunan ve programcı kadrosunda görev yapan bekar mühendisin 15 Ocak 2017 maaşının 3461 TL olması gerektiğini düşünüyorum. Hizmet yılı ile kazanılmış hak aylık seviyesinin farklı olması durumunda ise bu tutar değişebilecektir.
- Efuli
-
- Yeni Üye
- İletiler: 1
Teknik Hizmetler Sınıfında Uzman(Kariyer Uzmanı değil) kadrosundayım. Mühendislik Fakültesi mezunuyum.Derece kademem 4/2'si. Diplomamı kuruma ibraz ettim. Şimdi benim öğrenmek istediğim. İntibak sürecinde hangi kalemlerde değişiklikler olacağı ve artış oranları bir de maaşa ne kadar farkla yansır. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar.
- papatya
-
- Yönetici
Efuli Yazan:: Merhaba Papatya Hanım,
Teknik Hizmetler Sınıfında Uzman(Kariyer Uzmanı değil) kadrosundayım. Mühendislik Fakültesi mezunuyum.Derece kademem 4/2'si. Diplomamı kuruma ibraz ettim. Şimdi benim öğrenmek istediğim. İntibak sürecinde hangi kalemlerde değişiklikler olacağı ve artış oranları bir de maaşa ne kadar farkla yansır. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar.
Sayın EFULİ,
Önceki eğitim durumunuza ilişkin bilgi olmadan sağlıklı bir cevap verilmesi mümkün olamayacaktır.