- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme
İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme
- Odyo1992
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 6
- Size Teşekkür Edenler: 0
1 yıl 2 ay önce #16296
Yazan: Odyo1992
Bu iletiye ekli görseller var.
İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme, Odyo1992 tarafından oluşturuldu
Lisans tamamlama ile lisansa tamamlama yaptim maasimda toplam 240tl fark olustu geroye donuk odeme icin bodro cikarilmis 77 tl gibi acab bu ucret dogrumudur hata varmidir bodrolari ekte sundum yardimlarinizi bekliyorum
Görebilmek için oturum ya da hesap açın.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Forumcu
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 688
- Başarı: 33
- Size Teşekkür Edenler: 153
1 yıl 2 ay önce #16297
Yazan: osman1
osman1 tarafından İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme konusunda yanıtlandı
Kadro unvanınız, eski derece/kademeniz, yeni derece/kademeniz, intibak için başvuru yaptığınız tarih gibi bilgilere de ihtiyaç olabilir. Ayrıca, bordro örneklerindeki bilgiler okunmuyor (belki de ben okuyamadım)
- Odyo1992
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
Az
Çok
1 yıl 2 ay önce #16298
Odyo1992 tarafından İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme konusunda yanıtlandı
31 temmuz dilekce verdim 14agustos onaylandi 8/3den 6/1e kasim maasima fark yansidi geriye donuk bodro cikmis 77tl fakat maasima 240tl fark yansimisti
- Odyo1992
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
Az
Çok
1 yıl 2 ay önce #16299
Odyo1992 tarafından İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme konusunda yanıtlandı
Okunakli olmustue umarim
Görebilmek için oturum ya da hesap açın.
- osman1
-
- Platin Forumcu
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 688
- Başarı: 33
- Size Teşekkür Edenler: 153
1 yıl 2 ay önce #16300
Yazan: osman1
osman1 tarafından İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme konusunda yanıtlandı
14 Ağustosta intibakınızın onaylanmış olması durumunda, 15 Ağustos, 15 Eylül, 15 Ekim ve 15 Kasım maaşlarını da yeni durumunuza göre almanız gerekir.
Öte yandan, intibak öncesi durumunuza ilişkin herhangi bir bilgi vermediğinizden, maaş farkı konusunda sağlıklı bir hesaplama yapma imkanı olmamıştır.
Sağlık teknikeri olduğunuz, ve teknik bir lisansiyer mezunu olduğunuz anlaşılıyor. İntibak işlemi sonucunda detece/kademenizin değişip değişmediği bilgisi de yok. varsa 15 temmuz maaş bordrosu konuyu anlamaya yardımcı olabilir.
Öte yandan, intibak öncesi durumunuza ilişkin herhangi bir bilgi vermediğinizden, maaş farkı konusunda sağlıklı bir hesaplama yapma imkanı olmamıştır.
Sağlık teknikeri olduğunuz, ve teknik bir lisansiyer mezunu olduğunuz anlaşılıyor. İntibak işlemi sonucunda detece/kademenizin değişip değişmediği bilgisi de yok. varsa 15 temmuz maaş bordrosu konuyu anlamaya yardımcı olabilir.
- Odyo1992
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
Az
Çok
1 yıl 2 ay önce #16301
Temmuz bodrodo 8/3 gorunuo maas 2357 (toplu sozlesme dahil)
Agistos bodro 8/3 2254
Eylulde 8/3
Kasimda 6/1 oluyo
Agistos bodro 8/3 2254
Eylulde 8/3
Kasimda 6/1 oluyo
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- İntibak hakkinda yardimci olabilcek maas geriye donuk odeme
Sayfa oluşturma süresi: 1.115 saniye