- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar
Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar
- ssuzan
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 50
- Size Teşekkür Edenler: 2
7 yıl 5 ay önce #1723
Yazan: ssuzan
Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar, ssuzan tarafından oluşturuldu
Üst kurullarda çalışan personellerin maaşları eşitlendi diye bir şeyler duymuştum. Ama geçen gün bir arkadaş maaşların düşmediğini söyledi. Oraya şef düzeyinde bir kadroya geçilse ne kadar maaş alınır.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- murtaza
-
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 79
- Size Teşekkür Edenler: 4
7 yıl 5 ay önce #1735
Yazan: murtaza
murtaza tarafından Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar konusunda yanıtlandı
Şoförlerin maaşı bile 5000 TL'nin üstündeymiş. Ek göstergeleri en düşük 3000 den başlıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
- birgul
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 106
- Size Teşekkür Edenler: 11
7 yıl 5 ay önce #1743
Yazan: birgul
birgul tarafından Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar konusunda yanıtlandı
Üst kurullar arasında da farklar var. bazı üst kurullarda ücretler gerçekten yüksekken bazılarında ise diğer kurumlara yakın gibi. BDDK ve TMSF gibi kurumlarda ücretlerin yüksek olduğunu biliyorum
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
7 yıl 5 ay önce #1746
Yazan: metinc
metinc tarafından Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar konusunda yanıtlandı
İyi de mesela ben memur olarak bir üst kurula geçsem mesela ne kadar alırım?
- nazli
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 738
- Size Teşekkür Edenler: 196
7 yıl 5 ay önce #1751
Yazan: nazli
nazli tarafından Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar konusunda yanıtlandı
15 Ocak 2012 tarihinden sonra üst kurullarda işe girecek olanlar, diğer kurumlardaki ücretin aynısını alacak. Eskiden çalışan personelin maaşı ise bazı kurumlarda gerçekten fazla.
Memur, şoför, sekreter gibi personel 3500-4000 TL arasında maaş alırken, 1. derecede ek göstergeleri de 3000 olan kurumlar var.
Memur, şoför, sekreter gibi personel 3500-4000 TL arasında maaş alırken, 1. derecede ek göstergeleri de 3000 olan kurumlar var.
- ssuzan
-
Konu Yazarı
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 50
- Size Teşekkür Edenler: 2
7 yıl 5 ay önce #1755
Yazan: ssuzan
Yani yanlış anladıysam düzeltin nazlı hanım, ben bir üst kurula geçsem diğer kurumlardaki unvanların aldığı maaşımı alacağım?
ssuzan tarafından Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar konusunda yanıtlandı
nazli Yazan:: 15 Ocak 2012 tarihinden sonra üst kurullarda işe girecek olanlar, diğer kurumlardaki ücretin aynısını alacak. Eskiden çalışan personelin maaşı ise bazı kurumlarda gerçekten fazla.
Yani yanlış anladıysam düzeltin nazlı hanım, ben bir üst kurula geçsem diğer kurumlardaki unvanların aldığı maaşımı alacağım?
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Üst kurullarda çalışan personelin maaşları ne kadar
Sayfa oluşturma süresi: 0.139 saniye