- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları
teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
- ADALET VİCDANLARDA GİZLİDİR
Az
Çok
- İletiler: 94
- Size Teşekkür Edenler: 6
4 yıl 5 ay önce #14541
Yazan: vatan0707
teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları, vatan0707 tarafından oluşturuldu
Teknisyen kadrosunda aöf ön lisans mezunu teknisyen olarak görev yapmaktayım. Ancak teknikerlik haklarımdan faydalanamıyorum şimdi yeniden teknik bir önlisans bölümünü yada dgs ile aöf teknik bir lisans bölümünü bitirmek istiyorum. aöf Web tasarımı ve kodlama önlsans bölümü teknik midir
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- muna
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 116
- Size Teşekkür Edenler: 15
4 yıl 5 ay önce #14542
Yazan: muna
muna tarafından teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları konusunda yanıtlandı
Bu bölümü bitirenler tekniker unvanı kazanıyorsa, teknik hizmetler sınıfında sayılır. Yök tarafından bu konuda bir açıklama yapılmıştır herhalde.
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
Az
Çok
4 yıl 5 ay önce #14543
vatan0707 tarafından teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları konusunda yanıtlandı
Ben daha önce fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünü bitirdim elimde tekniker sayıldığına dair belge var ama maliye bakanlığı teknikerlik yan ödemesinden yararlandırmıyor çünkü Gih sınıfındaymış. Bende ya dgs yada 2. üniversite kapsamında ths sınfında yer alan bir bölüm okumak ve haklarımdan yararlanmak istiyorum.muna Yazan:: Bu bölümü bitirenler tekniker unvanı kazanıyorsa, teknik hizmetler sınıfında sayılır. Yök tarafından bu konuda bir açıklama yapılmıştır herhalde.
- kuzey
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 239
- Size Teşekkür Edenler: 54
4 yıl 5 ay önce #14547
Yazan: kuzey
kuzey tarafından teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları konusunda yanıtlandı
Maliye öyle diyorsa yapacak pek bir şey yok. dava açmak gerekir. oradan da nasıl bir sonuç çıkar, şimdiden bilinmez.
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
Az
Çok
4 yıl 5 ay önce #14548
vatan0707 tarafından teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları konusunda yanıtlandı
mezunlarına tekniker ünvanı verilen bir önlisans proğramı nasıl gih sınıfında yer alır ben anlamadımkuzey Yazan:: Maliye öyle diyorsa yapacak pek bir şey yok. dava açmak gerekir. oradan da nasıl bir sonuç çıkar, şimdiden bilinmez.
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- teknik hizmetler sınıfında yer alan aöf önlisans ve lisans programları
Sayfa oluşturma süresi: 0.149 saniye