- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Fotoğrafçılık ve kameramanlık GİH midir.TH mi ?
Fotoğrafçılık ve kameramanlık GİH midir.TH mi ?
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- haksızlığa karşı gelmek şarttır
- İletiler: 30
- Size Teşekkür Edenler: 1
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- kuzey
-
- Altın Üye
- İletiler: 239
- Size Teşekkür Edenler: 54
Belirttiğiniz bölümlerden TH Tekniker ataması yapılıyorsa ve buna rağmen Maliye Bakanlığı bu bölümler TH kapsamında değil diyorsa ortada çelişkili bir durum var denilebilir.
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
kuruma sundum hatta kanunda Maliye bakanlığı; devlet Personel Başkanlığının görüşünü alarak karar verilmeli diyor. ancak kurumum maliye bakanlığının son karar verici olduğunu , dava açarsan paran boşa gider. biz sena zam ve tazminat ödesek bile sonra geriye dönük olarak maaşından kesinti yaparlar dedi. Bana çok saçma geldi doğrusu!kuzey Yazan:: İlgili bölüm mezunları Teknik Hizmetlerde Tekniker kadrosuna atanmışsa, TH Sınıfında bir kadroda görev yapmakta olduğunuz için Tekniker zam ve tazminatından yararlanmanız gerekir. Bitirdiğiniz bölüm mezunlarının Tekniker olarak atandığına dair örneği kurumunuza sunarak talepte bulunabilir ve konunun gerekiyorsa Maliye Bakanlığına iletilerek görüş alınmasını isteyebilirsiniz. Olumsuz cevap alırsanız da dava açabilirsiniz.
Belirttiğiniz bölümlerden TH Tekniker ataması yapılıyorsa ve buna rağmen Maliye Bakanlığı bu bölümler TH kapsamında değil diyorsa ortada çelişkili bir durum var denilebilir.
- kuzey
-
- Altın Üye
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
2012 ve 2015/1 kpss atamalarından kpss robotu ile bakabilirsiniz .Devlet personel başkanlığı ile de görüştüm. biz kurumların talebine göre atama yapıyoruz. Memur isterlerse GİH; tekniker isterlerse TH sınıfına atama yapıyoruz diyorlar. Elimde yök gel kurulunun Fot ve Kam Bölümü mezunlarına tekniker unvanı verdiğine yönelik kararı da var.kuzey Yazan:: Bitirdiğiniz bölüm mezunları TH Tekniker olarak atanıyorsa (ben hiç duymadım), bunları örnek gösterdiğinizde davayı da kazanırsınız sanırım.
- kuzey
-
- Altın Üye
Başka bir yol, Devlet Personel Başkanlığına yazılı başvurarak bilgi isteyebilirsiniz. Bunu yaparken çalıştığınızdan söz etmeden, sadece söz konusu bölüm mezunlarının teknik hizmetler sınıfında tekniker kadrosuna atanıp atanmadıklarını sorun. Verecekleri cevap izleyeceğiniz yol bakımından önemli olabilir.
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Fotoğrafçılık ve kameramanlık GİH midir.TH mi ?