- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar
teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- haksızlığa karşı gelmek şarttır
Az
Çok
- İletiler: 30
- Size Teşekkür Edenler: 1
4 yıl 9 ay önce #13845
Yazan: kanuncu
kanuncu tarafından teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar konusunda yanıtlandı
bu sınavlardan hangisine hangisine girersek maaşimiz artar. Bir de bu sınavlara girerken eğitim durumundan mı kadro durumundan mı girmeliyizosman1 Yazan:: Bir çok unvan vardır herhalde maaş artışı yaratacak. kurumlara göre da unvanlar değişebilir.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- semazen
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 214
- Size Teşekkür Edenler: 30
4 yıl 9 ay önce #13849
Yazan: semazen
semazen tarafından teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar konusunda yanıtlandı
Sağlık sınıfındaki unvanlar iyidir. Döner sermayeden faydalanırsın ekstra kazanabilirsin.
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
4 yıl 9 ay önce #13852
kanuncu tarafından teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar konusunda yanıtlandı
ben teknik hizmetler sınıfındayım ama bitirdiğim önlisans bölümü teknik sayılmıyor yani GİH sınıfında bu durumda th den gih e mi geçmek daha iyi yoksa görevde yükselme ile lise mezunu olarak yükselmek mi?semazen Yazan:: Sağlık sınıfındaki unvanlar iyidir. Döner sermayeden faydalanırsın ekstra kazanabilirsin.
- semazen
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 214
- Size Teşekkür Edenler: 30
4 yıl 9 ay önce #13853
Yazan: semazen
semazen tarafından teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar konusunda yanıtlandı
Sen zaten gih teymişsin anladığım kadarıyla. Bölümünde teknik sayılmıyor ise yapabileceğin sadece görevde yükselmeye girmek.kanuncu Yazan::
ben teknik hizmetler sınıfındayım ama bitirdiğim önlisans bölümü teknik sayılmıyor yani GİH sınıfında bu durumda th den gih e mi geçmek daha iyi yoksa görevde yükselme ile lise mezunu olarak yükselmek mi?semazen Yazan:: Sağlık sınıfındaki unvanlar iyidir. Döner sermayeden faydalanırsın ekstra kazanabilirsin.
- kanuncu
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
4 yıl 9 ay önce - 4 yıl 9 ay önce #13854
Hayır, ben TH teknisyen kadrosunda görev yaparken AÖF önlisans Fotoğrafçılk ve kameramanlık bölümünü bitirdim ama bu bölime GİH sınıfında atama yapılmaktaymış hangi sınava girersem mali haklardan yararlanırım
Son Düzenleme: 4 yıl 9 ay önce Düzenleyen:kanuncu
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- teknik hizmetler sınıfından GİH e geçişte mali haklar
Sayfa oluşturma süresi: 0.184 saniye