maaş hesaplaması
- mahmut777
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 12
- Size Teşekkür Edenler: 0
4 yıl 9 ay önce - 4 yıl 9 ay önce #13801
Yazan: mahmut777
maaş hesaplaması, mahmut777 tarafından oluşturuldu
2005 yılında memuriyete başladım 20 haziran 2016 tarihi itibari ile5/3 derece kademeden 4/1 derece kademesine yükselecegim yardımcı hizmetler kadrosunda çalışıyorum.somak istediğim 4/1 derece kademeye geldiğimde maaşımda ne kadarlık bir artış olacak.önlisans mezunuyum.evliyim ve 10 yaşında bir çocugum var .ilginize teşekkürederim.iyi çalışmalar
Son Düzenleme: 4 yıl 9 ay önce Düzenleyen:mahmut777 Neden: eksik bilgi
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
4 yıl 9 ay önce - 4 yıl 9 ay önce #13802
Yazan: papatya
Sayın MAHMUT777,
Yardımcı hizmetler sınıfına dahil bir kadroda, kazanılmış hak aylığınız 5/3'ten 4/1'e yükseldiğinde, aynı hizmet yılında maaşınız net 85 TL artacaktır. (%5 Temmuz zammını dahil etmeden hesapladığımızda)
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından maaş hesaplaması konusunda yanıtlandı
mahmut777 Yazan:: 2005 yılında memuriyete başladım 20 haziran 2016 tarihi itibari ile5/3 derece kademeden 4/1 derece kademesine yükselecegim yardımcı hizmetler kadrosunda çalışıyorum.somak istediğim 4/1 derece kademeye geldiğimde maaşımda ne kadarlık bir artış olacak.önlisans mezunuyum.evliyim ve 10 yaşında bir çocugum var .ilginize teşekkürederim.iyi çalışmalar
Sayın MAHMUT777,
Yardımcı hizmetler sınıfına dahil bir kadroda, kazanılmış hak aylığınız 5/3'ten 4/1'e yükseldiğinde, aynı hizmet yılında maaşınız net 85 TL artacaktır. (%5 Temmuz zammını dahil etmeden hesapladığımızda)
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Son Düzenleme: 4 yıl 9 ay önce Düzenleyen:papatya
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: mahmut777
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sorumlular: Çalkarakuş
Sayfa oluşturma süresi: 0.127 saniye