Programcı Maaşları 2014
- birgul
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 106
- Size Teşekkür Edenler: 11
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- medu34
-
- Yeni Üye
- İletiler: 13
- Size Teşekkür Edenler: 0
6495 sayılı Kanun ile bir ilçe belediyesinde Sözleşmeli Programcı iken Devlet memuru oldum. 2007-2009 Yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 2 Yıl (5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre) Sözleşmeli Programcı olarak çalışıp istifa ederek askere gittim. Döndükten sonra eski kurumuma başvurmadan özel sektörde çalıştım ve 2010 yılında bir ilçe belediyesinde tekrar (5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre) sözleşmeli programcı olarak göreve yeniden başladım. Sorum şudur.
Devlet memuru olunca şuanki ilçe belediyesi intibakımı kendi kurumunda çalıştığım süre olan 3 Yıl olarak yaptı ve İBB'de çalıştığım 2 Yıllık süreyi intibaka dahil etmedi. Birleştirme işlemi için İBB'de çalıştığım 2 Yıllık Sözleşmeli Programcılık süremin hepsi mi yoksa 3/4'ümü birleştirilecek?
Teşekkür ederim şimdiden.
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
medu34 Yazan:: Lütfen Yardım.
6495 sayılı Kanun ile bir ilçe belediyesinde Sözleşmeli Programcı iken Devlet memuru oldum. 2007-2009 Yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 2 Yıl (5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre) Sözleşmeli Programcı olarak çalışıp istifa ederek askere gittim. Döndükten sonra eski kurumuma başvurmadan özel sektörde çalıştım ve 2010 yılında bir ilçe belediyesinde tekrar (5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre) sözleşmeli programcı olarak göreve yeniden başladım. Sorum şudur.
Devlet memuru olunca şuanki ilçe belediyesi intibakımı kendi kurumunda çalıştığım süre olan 3 Yıl olarak yaptı ve İBB'de çalıştığım 2 Yıllık süreyi intibaka dahil etmedi. Birleştirme işlemi için İBB'de çalıştığım 2 Yıllık Sözleşmeli Programcılık süremin hepsi mi yoksa 3/4'ümü birleştirilecek?
Teşekkür ederim şimdiden.
Sayın MEDU34,
Sorunuz, aynı sorunuzun yer aldığı "Kadroya geçişte sözleşmeli hizmetlerin değerlendirilmesi" başlığı altında cevaplandırılmıştır.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- mustafabp3
-
- Yeni Üye
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
3.5 sene özel şirkette. 1.5 sene de devlette sözleşmeli çözümleyici olarak çalıştım. Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesinde çözümleyici kadrosuna geçtim. 2014'te maaşım ne kadar olacak öğrenebilir miyim?
- papatya
-
- Yönetici
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
01.10.2008 tarihinden önce işe girdiğiniz varsayılarak yaptığım hesaplamada, 2014 yılı Ocak ayı maaşınızın 2.372 TL olduğu sonucuna ulaştım.
Bu hesaplamada, zam ve tazminatınız öğrenim durumunuza göre değil, zam ve tazminat kararnamesinin toplu sözleşmede çözümleyiciler için ödeneceği belirtilen maddelerine göre alınmıştır.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- siyahkartal
-
- Bronz Üye
- İletiler: 54
- Size Teşekkür Edenler: 3
ALLAH VAR KEDER YOK.