- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar
intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
- ADALET VİCDANLARDA GİZLİDİR
Az
Çok
- İletiler: 94
- Size Teşekkür Edenler: 6
4 yıl 10 ay önce #13474
Yazan: vatan0707
intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar, vatan0707 tarafından oluşturuldu
arkadaşlar ben 657 ye tabi lise mezunu teknisyen kadrosunda çalışmaktayım.1998 de liseden mezun oldum . 16 aralık 2013 de memuriyete başladım.24 şubat 2016 da ön lisans diplomamı intibak için kuruma verdim. ancak kurumum 15.04.2016 da maaşıma yansıttı.7/2 den 4/2 ne yükseldim ama geriye dönük ödeme yapmadılar .Mali haklarımız kuruma dilekçeyi verdiğimiz tarihten itibaren değerlendirilmesi gerekmez mi?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- turanaga
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 159
- Size Teşekkür Edenler: 21
4 yıl 10 ay önce #13478
Yazan: turanaga
turanaga tarafından intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar konusunda yanıtlandı
Memurunyeri.com'da rastladığım bir yazı sizin sorunuzun tüm cevaplarını içeriyor sanırım.
YAZI
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
Az
Çok
4 yıl 10 ay önce #13480
vatan0707 tarafından intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar konusunda yanıtlandı
intibakın yapılmasında dilekçeyi verdikten sonraki ayı takip eden ilk ayın başında değerlendirmekten bahsediliyor. Bu durumda 50 gün sonra maaş bordrosuna yansıtılan bir maaşta dilekçeyi verdiğimiz tarihten itibaren 50 günlük geriye dönük ödeme yapılması gerekmez mi ?turanaga Yazan:: Memurunyeri.com'da rastladığım bir yazı sizin sorunuzun tüm cevaplarını içeriyor sanırım. YAZI
- turanaga
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 159
- Size Teşekkür Edenler: 21
4 yıl 10 ay önce #13481
Yazan: turanaga
turanaga tarafından intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar konusunda yanıtlandı
28 Şubat'ta başvuru yapılmışsa 15 Mart maaşına yansıması gerekir. Sizin 15 Nisan maaşına yansıdığına göre 1 aylık (bir maaşlık) gecikme olmuş denilebilir.
- vatan0707
-
Konu Yazarı
- Gümüş Üye
Az
Çok
4 yıl 10 ay önce #13482
vatan0707 tarafından intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar konusunda yanıtlandı
24 şubat 2016 da kuruma verdim ama 15 nisan 2016 da bordroma yansıtıldı.7/2 den 4/2 ne yükseldim ama aradaki 50 gün değerlendirilmemiş durumda şuan benim hak kaybım var .Bunun için ne yapabilirim?turanaga Yazan:: 28 Şubat'ta başvuru yapılmışsa 15 Mart maaşına yansıması gerekir. Sizin 15 Nisan maaşına yansıdığına göre 1 aylık (bir maaşlık) gecikme olmuş denilebilir.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 815
- Size Teşekkür Edenler: 181
4 yıl 10 ay önce #13483
Yazan: osman1
osman1 tarafından intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar konusunda yanıtlandı
Değerlendirilmemiş dediğiniz süre, 50 gün değil 1 ay (1 maaş). Çünkü derece ve kademe ilerlemelerinde alınacak maaşta prim kesilmesiyle birlikte ilgili için anlam ifade ediyor.
26 Şubat ile 15 Mart arasındaki dönemin size zaten maddi bir getirisi olmayacaktı. intibakınızı 15 Mart maaşınıza yansıyacak şekilde yapabilirlerdi, burada gecikme olmuş ve 1 ay sonraki maaşa yansımış. Bunun nedenini kuruma yazılı olarak sorabilirsiniz. gelecek cevaba göre bir yol izlersiniz.
26 Şubat ile 15 Mart arasındaki dönemin size zaten maddi bir getirisi olmayacaktı. intibakınızı 15 Mart maaşınıza yansıyacak şekilde yapabilirlerdi, burada gecikme olmuş ve 1 ay sonraki maaşa yansımış. Bunun nedenini kuruma yazılı olarak sorabilirsiniz. gelecek cevaba göre bir yol izlersiniz.
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- intibakta mali haklardan faydalanma ne zaman başlar
Sayfa oluşturma süresi: 0.161 saniye