- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş
Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş
- eem.uzman
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 2 hafta önce #10515
Yazan: eem.uzman
Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş, eem.uzman tarafından oluşturuldu
Merhabalar;
2014 puanımla bir üst kurulda uzman yardımcılığına atandım. Nisan atamalarında kit lerdeki mühendis kadrosuna geçmek istiyorum. aday memurluk süresince nakil mümkün olmadığından tercih sonuçları açıklandığı zaman istifa etsem yeterli olur mu yoksa bir engel çıkar mı merak içerisindeyim. Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
2014 puanımla bir üst kurulda uzman yardımcılığına atandım. Nisan atamalarında kit lerdeki mühendis kadrosuna geçmek istiyorum. aday memurluk süresince nakil mümkün olmadığından tercih sonuçları açıklandığı zaman istifa etsem yeterli olur mu yoksa bir engel çıkar mı merak içerisindeyim. Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- birgul
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 106
- Size Teşekkür Edenler: 11
6 yıl 2 hafta önce - 6 yıl 2 hafta önce #10516
Yazan: birgul
birgul tarafından Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş konusunda yanıtlandı
2014 puanıyla merkezi yerleştirmeniz yapılmamışsa, tekrar merkezi olarak sözleşmeli bir pozisyona yerleştirilmenize engel bir durum yok bildiğim kadarıyla. Yerleştime işlemleri başlayınca tercih yapıp yerleştirme ve atamanız yapıldıktan sonra görevinizden ayrılmanız daha isabetli olur.
Son Düzenleme: 6 yıl 2 hafta önce Düzenleyen:Kül Tigin
- lazslo
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 121
- Size Teşekkür Edenler: 13
6 yıl 2 hafta önce #10518
Yazan: lazslo
lazslo tarafından Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş konusunda yanıtlandı
a grubu kadrodan mühendisliğe geçmek ilginç bir istek olmuş. Ayrıca memuriyetten sözleşmeli pozisyona geçtiğini biliyorsun sanırım. tabi birde ileride geçtiğin KİT in özelleştiriilmesi söz konusu olabilir. Buna rağmen merkezi yerleştirme ile tekrar yerleştirilirsen ilgili kit atama işlemini yaptıktan sonra, yani her şey kesinleşince istifa edip diğer tarafa süre beklemeden başlayabilirsin.
- eem.uzman
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 2 hafta önce - 6 yıl 2 hafta önce #10521
Yazan: eem.uzman
eem.uzman tarafından Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş konusunda yanıtlandı
teşekkür ederim sorumun cevabını fazlasıyla aldım. 399 khk ya tabi çalışanların bir kaç küçük ayrıntı dışında 657 ile hemen hemen aynı haklara sahip olduğunu biliyordum. yani iş garantisi vs gibi. özelleşince de başka bir kuruma geçiş oluyor diye duydum. yanlış mı biliyorum acaba?
Son Düzenleme: 6 yıl 2 hafta önce Düzenleyen:eem.uzman
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
6 yıl 2 hafta önce #10522
Yazan: Kül Tigin
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş konusunda yanıtlandı
İş güvencesi bakımından memuriyetten farklı sayılmaz. Özelleştirme olduğunda ise isterseniz Devlet Personel Başkanlığı sizi başka bir kadroya atıyor. Ancak bu şekilde atananlar bazen uyum sıkıntısı yaşayabiliyor yeni kurumlarıyla.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Uzman yardımcılığından B grubu mühendis kadrosuna geçiş
Sayfa oluşturma süresi: 0.179 saniye