- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı?
Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı?
- hyena
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 3
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 4 ay önce #9131
Yazan: hyena
Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı?, hyena tarafından oluşturuldu
Merhaba ben Belediyede Memur olarak görev yapıyorum. Göreve başladıgımdan beri memurlara giyim yardımı yapılmadıgını öğrendim Acaba bu yasal mıdır? Bizler de 657 ye tabiyiz. Bunun özel bi nedeni var mıdır acaba?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
6 yıl 4 ay önce #9132
Yazan: Kül Tigin
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı? konusunda yanıtlandı
Sayın hyena
Giyecek yardımı yapılması bakımından Devlet memurları arasında kurum ayrımı yapılmamıştır. Öte yandan giyecek yardımı kadro unvanlarına veya hizmet sınıflarına göre yapılmaktadır. Yani hangi kurumda çalıştığınız değil, hangi unvan veya sınıfta çalıştığınız önemlidir. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yine de aklınıza takılan sorulara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız.
Giyecek yardımı
Giyecek yardımı yapılması bakımından Devlet memurları arasında kurum ayrımı yapılmamıştır. Öte yandan giyecek yardımı kadro unvanlarına veya hizmet sınıflarına göre yapılmaktadır. Yani hangi kurumda çalıştığınız değil, hangi unvan veya sınıfta çalıştığınız önemlidir. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yine de aklınıza takılan sorulara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız.
Giyecek yardımı
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- semazen
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 214
- Size Teşekkür Edenler: 30
6 yıl 4 ay önce #9172
Yazan: semazen
semazen tarafından Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı? konusunda yanıtlandı
Alıyorlar. belediye olması farketmiyor giyecek yardımı yönetmeliğinde sayılıyor.
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Maaş ve Diğer Mali Konular
- Belediye Memurları Giyecek Yardımı Alamaz mı?
Sayfa oluşturma süresi: 0.203 saniye