Pomem sağlık elemesi
- Öznur
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
10 ay 3 hafta önce #18057
Yazan: Öznur
Pomem sağlık elemesi, Öznur tarafından oluşturuldu
Merhaba,ben pomeme hazırlanıyorum.göğsümde 14,5×4,5 büyüklüğünde bir solid lezyon var.onu aldırsam ameliyat geçmişim sağlık kontrolünde sıkıntı çıkarır mı?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 903
- Size Teşekkür Edenler: 174
10 ay 3 hafta önce #18058
Yazan: metinc
Okullara alınacak öğrencilerde A dilimi sağlık şartlarına sahip olmak aranıyor. Yönetmelik ekinde yer alan ifadeye göre "Meme dokusunun iyi huylu lezyonları ve bu nedenle yapılmış cerrahileri sağlam kabul edilir." ve A dilimi kapsamındadır. Ancak bir çok diğer lezyon ise B,C,D dilimlerindedir. Tıbbi uzmanlık gerektiren bir konu olduğu için sizin durumunuza kesin yanıtı buradan vermemiz mümkün değil. Yönetmelik eki sağlık şartlarını iyice incelemenizi tavsiye ederim.
metinc tarafından Pomem sağlık elemesi konusunda yanıtlandı
Öznur Yazan:: Merhaba,ben pomeme hazırlanıyorum.göğsümde 14,5×4,5 büyüklüğünde bir solid lezyon var.onu aldırsam ameliyat geçmişim sağlık kontrolünde sıkıntı çıkarır mı?
Okullara alınacak öğrencilerde A dilimi sağlık şartlarına sahip olmak aranıyor. Yönetmelik ekinde yer alan ifadeye göre "Meme dokusunun iyi huylu lezyonları ve bu nedenle yapılmış cerrahileri sağlam kabul edilir." ve A dilimi kapsamındadır. Ancak bir çok diğer lezyon ise B,C,D dilimlerindedir. Tıbbi uzmanlık gerektiren bir konu olduğu için sizin durumunuza kesin yanıtı buradan vermemiz mümkün değil. Yönetmelik eki sağlık şartlarını iyice incelemenizi tavsiye ederim.
- Öznur
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 2
- Size Teşekkür Edenler: 0
10 ay 3 hafta önce #18059
Yazan: Öznur
Öznur tarafından Pomem sağlık elemesi konusunda yanıtlandı
Çok teşekkür ederim
Sayfa oluşturma süresi: 0.151 saniye