yurt dışı görevlendirme
- oguz_1983
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 19
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 8 ay önce #15813
Yazan: oguz_1983
yurt dışı görevlendirme, oguz_1983 tarafından oluşturuldu
kısa süreli yurt dışı görevlendirmesi için;
1) Kamuda 11 yılımı doldurdum fakat emeklilik derecem 5 asıl derecem 7 yeşil pasaport alabilir miyim?
2) Eşim ve çocuğum için gri pasaport çıkartabilir miyim?
3) eğer gri pasaport çıkartırsam eşim ve çocuğum için yaptığım giderler karşılanır mı ?
saygılarımla
1) Kamuda 11 yılımı doldurdum fakat emeklilik derecem 5 asıl derecem 7 yeşil pasaport alabilir miyim?
3) eğer gri pasaport çıkartırsam eşim ve çocuğum için yaptığım giderler karşılanır mı ?
saygılarımla
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- nilüfer
-
- Altın Üye
- Hukuk Fakültesi
Az
Çok
- İletiler: 267
- Size Teşekkür Edenler: 69
3 yıl 8 ay önce #15814
Yazan: nilüfer
Kadro derecenizin uygun olmaması nedeniyle yeşil pasaport (hususi damgalı pasaport) alamazsınız.
Kısa süreli yurt dışı görevlendirme nedeniyle Eş ve çocuklarınız için hizmet damgalı pasaport (gri pasaport) alamazsınız, onlar için umuma mahsus pasaport (lacivert pasaport) pasaport alabilirsiniz.
Eş ve çocuğunuz için çıkaracağınız lacivert pasaport masraflarını kendiniz ödersiniz.
Adil olamıyorsanız, bari adaletten söz etmeyiniz.
nilüfer tarafından yurt dışı görevlendirme konusunda yanıtlandı
oguz_1983 Yazan:: kısa süreli yurt dışı görevlendirmesi için;
saygılarımla
Kadro derecenizin uygun olmaması nedeniyle yeşil pasaport (hususi damgalı pasaport) alamazsınız.
Kısa süreli yurt dışı görevlendirme nedeniyle Eş ve çocuklarınız için hizmet damgalı pasaport (gri pasaport) alamazsınız, onlar için umuma mahsus pasaport (lacivert pasaport) pasaport alabilirsiniz.
Eş ve çocuğunuz için çıkaracağınız lacivert pasaport masraflarını kendiniz ödersiniz.
Adil olamıyorsanız, bari adaletten söz etmeyiniz.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: oguz_1983
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.135 saniye