iş kanunu ile çalışırken devlet memurluğuna geçenler?
- oguz_1983
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 19
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 10 ay önce #6745
Yazan: oguz_1983
iş kanunu ile çalışırken devlet memurluğuna geçenler?, oguz_1983 tarafından oluşturuldu
merahab
ben şu an bir bankada iş sözleşmesine tabi 8 senidir çalışıyorum. önümüzdeki aylarda kariyer uzmanlıklarından merkez uzman yrd olarak başlayacağım acaba burda çalıştığım süre benim emekliliğimi izin süremi mevcut maaşımı etkiler mi? Bu sene izin alma hakkım doğar mı teşekkür ederim.
ben şu an bir bankada iş sözleşmesine tabi 8 senidir çalışıyorum. önümüzdeki aylarda kariyer uzmanlıklarından merkez uzman yrd olarak başlayacağım acaba burda çalıştığım süre benim emekliliğimi izin süremi mevcut maaşımı etkiler mi? Bu sene izin alma hakkım doğar mı teşekkür ederim.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 903
- Size Teşekkür Edenler: 174
6 yıl 10 ay önce #6746
Yazan: metinc
metinc tarafından iş kanunu ile çalışırken devlet memurluğuna geçenler? konusunda yanıtlandı
Uzman yardımcılığı gih sınıfında bulunan bir kadro olduğu için özel sektörde geçen hizmetler değerlendirilmez. Ancak emeklilikte değerlendirilir. Dolayısıyla kazanılmış hak aylığını etkilemediği için maaşında değişiklik yapmaz.
- emircan alim
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 83
- Size Teşekkür Edenler: 3
6 yıl 10 ay önce #6751
Yazan: emircan alim
emircan alim tarafından iş kanunu ile çalışırken devlet memurluğuna geçenler? konusunda yanıtlandı
Bu başlıkta benzer sorular var.
http://memurunyeri.com/forum/izin/520-memurluktan-onceki-calismanin-izin-ve-dereceye-etkisi.html#5097
http://memurunyeri.com/forum/izin/520-memurluktan-onceki-calismanin-izin-ve-dereceye-etkisi.html#5097
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
6 yıl 10 ay önce #6754
Yazan: papatya
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından iş kanunu ile çalışırken devlet memurluğuna geçenler? konusunda yanıtlandı
Sayın OGUZ_1983,
Kamu Bankasında İş Kanunu çerçevesinde çalışıyor olmanız durumunda, Devlet memuriyetine kariyer uzman olarak geçtiğinizde, önceki hizmetleriniz emeklilik açısından değerlendirilebilecektir. Öte yandan, kamu kurumlarında hangi statüde olursa oldun geçirilen hizmet süreleri yıllık izin hesabında değerlendirilebildiğinden, söz konusu süreleriniz yıllık izin için hesaplanacak hizmet sürelerine dahil edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.
Kamu Bankasında İş Kanunu çerçevesinde çalışıyor olmanız durumunda, Devlet memuriyetine kariyer uzman olarak geçtiğinizde, önceki hizmetleriniz emeklilik açısından değerlendirilebilecektir. Öte yandan, kamu kurumlarında hangi statüde olursa oldun geçirilen hizmet süreleri yıllık izin hesabında değerlendirilebildiğinden, söz konusu süreleriniz yıllık izin için hesaplanacak hizmet sürelerine dahil edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: oguz_1983
Sayfa oluşturma süresi: 0.155 saniye