sağlık hizmetleri Torba kadro
- adnan74
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 10
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 1 ay önce #5182
Yazan: adnan74
sağlık hizmetleri Torba kadro, adnan74 tarafından oluşturuldu
Sitenizdeki Torba kadro uygulamasından kimler yararlanamıyor? başlıklı yazınızı okudum yazınızdan anladığım kadarıyla Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfına dahil ilk 4 dereceli kadrolara atanacak olanlar yararlanılmıyor.
Benim merak ettiğim kadrosu sağlık hizmetlerinde olan 7/2 bir kişinin genel idare hizmetlerinde ki müdür yardımcı kadrosuna şartları taşıması halinde atanabilir mi
Benim merak ettiğim kadrosu sağlık hizmetlerinde olan 7/2 bir kişinin genel idare hizmetlerinde ki müdür yardımcı kadrosuna şartları taşıması halinde atanabilir mi
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
7 yıl 1 ay önce #5192
Yazan: Kül Tigin
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından sağlık hizmetleri Torba kadro konusunda yanıtlandı
Sayın Adnan74. 657 sayılı Kanunun 68/B maddesinde geçen yıl yapılan değişiklikle sağlık ve yardımcı sağlık hizmetleride maddedeki istisnalara dahil edildi.
Ancak 68/B maddesine göre yapılacak atamalarda getirilen bu sınırlama hangi kadroda çalıştığınız bakımından değil hangi kadroya atanmak istediğiniz bakımındandır. Yani SH sınıfından GİH sınıfındaki bir kadroya torba kadro uygulamasını kullanarak atanmanız diğer şartları taşıyor olmanız kaydıyla mümkündür.
Ancak 68/B maddesine göre yapılacak atamalarda getirilen bu sınırlama hangi kadroda çalıştığınız bakımından değil hangi kadroya atanmak istediğiniz bakımındandır. Yani SH sınıfından GİH sınıfındaki bir kadroya torba kadro uygulamasını kullanarak atanmanız diğer şartları taşıyor olmanız kaydıyla mümkündür.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
7 yıl 1 ay önce #5235
Yazan: metinc
metinc tarafından sağlık hizmetleri Torba kadro konusunda yanıtlandı
Kadro ücüncü dereceyse üniversite mezunu olman ve 8 yıl hizmetin bulunması yeterlidir. sınıfı gih olduğu içinde sorun yoktur.adnan74 Yazan:: Sitenizdeki Torba kadro uygulamasından kimler yararlanamıyor? başlıklı yazınızı okudum yazınızdan anladığım kadarıyla Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfına dahil ilk 4 dereceli kadrolara atanacak olanlar yararlanılmıyor.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: adnan74
Sayfa oluşturma süresi: 0.135 saniye