MEB GYS Çalışma Kitabı
- yirizma
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 9
- Size Teşekkür Edenler: 0
Malumunuz meb görevde yükselme sınavı yönetmeliği taslağını açıladı. buna göre sınav 1-2 ay içerisinde yapılır diye umuyorum. esas sıkıntı bu sınav için çalışabileceğimiz yeni yönetmeliğe göre hazırlanmış bir kitap varmıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum nereye çalışacağımız konusunda herhangi bir kitap veya buna benzer bilgiler paylaşırsanız sevinirim.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- feylesof
-
- Altın Üye
- İletiler: 217
- Size Teşekkür Edenler: 35
yirizma Yazan:: Arkadaşlar merhaba,
Malumunuz meb görevde yükselme sınavı yönetmeliği taslağını açıladı. buna göre sınav 1-2 ay içerisinde yapılır diye umuyorum. esas sıkıntı bu sınav için çalışabileceğimiz yeni yönetmeliğe göre hazırlanmış bir kitap varmıdır? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum nereye çalışacağımız konusunda herhangi bir kitap veya buna benzer bilgiler paylaşırsanız sevinirim.
Yeni yönetmelik daha kesin değilki taslak halinde çıksın ona göre başlamak lazım.
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
- yirizma
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- scandisk
-
- Altın Üye
- İletiler: 175
- Size Teşekkür Edenler: 23
- yirizma
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- scandisk
-
- Altın Üye
- İletiler: 175
- Size Teşekkür Edenler: 23
http://www.dpb.gov.tr/dpb_yayinlarirtibat.html .yirizma Yazan:: arkadaşlar yorum yaparken birde kaynak gösterirsek çok iyi olur. belirttiğiniz kitapları nereden alabileceğimiz yada hangi tür kitaplar bunları belirtirseniz herkese yardımcı olmuş oluruz.
birde sitede en altta görevde yükselme soruları var baska kurumlarda olsa genel bilgilerle ilgili eski sorularda var.