üst öğrenim
- sağlıkçı
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 6
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 10 ay önce #15581
Yazan: sağlıkçı
üst öğrenim, sağlıkçı tarafından oluşturuldu
Sağlık bakanlığında diyaliz teknikeri olarak çalışıyorum ,
Anadolu üniversitesi aöf sağlık yönetimi LİSANS programı diyaliz teknikerliğinin üst öğrenimi olarak sayılıyormu ??
Okula sağlıkta lisans tamamlama kapsamında DEĞİL ıkıncı üniversite olarak 1. sınıftan başladım.
Anadolu üniversitesi aöf sağlık yönetimi LİSANS programı diyaliz teknikerliğinin üst öğrenimi olarak sayılıyormu ??
Okula sağlıkta lisans tamamlama kapsamında DEĞİL ıkıncı üniversite olarak 1. sınıftan başladım.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 814
- Size Teşekkür Edenler: 181
3 yıl 10 ay önce #15583
Yazan: osman1
Sağlık Hizmetleri Ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfında görev yapan personelin, bitirmesi halinde Devlet Memurlarına Ödenecek Zam Ve Tazminatlara İlişkin Kararın 4/E maddesi kapsamında zam ve tazminat alabileceği programların listesine göre, SAĞLIK YÖNETİMİ LİSANS PROGRAMI, sağlık bilimleri alanında üst öğrenim sayılmaktadır.
LİSTE
osman1 tarafından üst öğrenim konusunda yanıtlandı
sağlıkçı Yazan:: Sağlık bakanlığında diyaliz teknikeri olarak çalışıyorum ,
Sağlık Hizmetleri Ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfında görev yapan personelin, bitirmesi halinde Devlet Memurlarına Ödenecek Zam Ve Tazminatlara İlişkin Kararın 4/E maddesi kapsamında zam ve tazminat alabileceği programların listesine göre, SAĞLIK YÖNETİMİ LİSANS PROGRAMI, sağlık bilimleri alanında üst öğrenim sayılmaktadır.
LİSTE
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: sağlıkçı
- feylesof
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 217
- Size Teşekkür Edenler: 35
3 yıl 10 ay önce #15584
Yazan: feylesof
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
feylesof tarafından üst öğrenim konusunda yanıtlandı
Buradaki listeye de bakabilirsin.
https://memurunyeri.com/memur/kamu-personeliyle-ilgili-diger-haberler/6574-saglik-personelinin-ust-ogrenimine-iliskin-okullar-ve-yok-kararlari.html
https://memurunyeri.com/memur/kamu-personeliyle-ilgili-diger-haberler/6574-saglik-personelinin-ust-ogrenimine-iliskin-okullar-ve-yok-kararlari.html
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: sağlıkçı
Sayfa oluşturma süresi: 0.134 saniye