- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Genel İdare Hizmetleri
- Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal
Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal
- nazli
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 738
- Size Teşekkür Edenler: 196
7 yıl 3 ay önce #3644
Yazan: nazli
Bu kararın olumlu çıkacağını beklemiyordum zaten. Unvan değişikliği sınavı yapılmadan unvan değişikliğine sıcak bakılması görevde yükselmelerin de amacının dışına çıkılması anlamına gelebilir diye düşünmüştür mahkeme.
nazli tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
jayjay Yazan:: dava olumsuz sonuçlandı.gerekçeli karar bekleniyor.
Bu kararın olumlu çıkacağını beklemiyordum zaten. Unvan değişikliği sınavı yapılmadan unvan değişikliğine sıcak bakılması görevde yükselmelerin de amacının dışına çıkılması anlamına gelebilir diye düşünmüştür mahkeme.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- feylesof
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 217
- Size Teşekkür Edenler: 35
7 yıl 3 ay önce #3647
Yazan: feylesof
Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
feylesof tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
Üzücü olmuş.

Hayat felsefeden ibaret derken felsefemi yapıyorum?
- jayjay
-
Konu Yazarı
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 162
- Size Teşekkür Edenler: 1
7 yıl 3 ay önce #3649
Yazan: jayjay
jayjay tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
görevde yükselme ayrı bir konu.ünvan değiştirme sınavı YÖKün sna vermiş olduğu diploma ve ünvanın tekrar sorgulanmasıdır.
- scandisk
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 175
- Size Teşekkür Edenler: 23
7 yıl 3 ay önce #3653
Yazan: scandisk
scandisk tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
Danıştayın gerekçesini merak ettim şimdi
- jayjay
-
Konu Yazarı
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 162
- Size Teşekkür Edenler: 1
7 yıl 3 ay önce #3655
Yazan: jayjay
jayjay tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
artık destek vermenin bir anlamı kalmadı.bu saatten sonra yaparlarsa diğer sınıflarda olduğu gibi GİH sınıfında da özlük haklarının eğitim durumuna göre düzenlenirse birşeyler değişebilir.ama zannetmiorum çnkü GİH sınıfında çalışan memurların büyük bölümü haksızlığa uğradığını düşünmüyor.neyse elimde zaten bilgisayar mühendisliği diploması var.anlaşılan tekrar sınava girmem gerekecek.herkes başının çaresine baksın
- salih kanat
-
- Bronz Üye
Az
Çok
- İletiler: 56
- Size Teşekkür Edenler: 5
7 yıl 3 ay önce #3828
Yazan: salih kanat
Buna olumsuz bakan danıştay görevde yükselmeye torpil getiren son yönetmelik değişikliğine nasıl bakacak acaba? göreceğiz.
salih kanat tarafından Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal konusunda yanıtlandı
jayjay Yazan:: dava olumsuz sonuçlandı.gerekçeli karar bekleniyor.
Buna olumsuz bakan danıştay görevde yükselmeye torpil getiren son yönetmelik değişikliğine nasıl bakacak acaba? göreceğiz.
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Genel İdare Hizmetleri
- Danıştay'da Ünvan Değişikliği Sınavlarının İptali Emsal
Sayfa oluşturma süresi: 0.146 saniye