- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Genel İdare Hizmetleri
- özelleştirme sonrası üst öğrenimi bitirip intibak işl.
özelleştirme sonrası üst öğrenimi bitirip intibak işl.
- plaka
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 2 ay önce #3172
Yazan: plaka
özelleştirme sonrası üst öğrenimi bitirip intibak işl., plaka tarafından oluşturuldu
Site yöneticisi arkadaş,KİT'de çalışırken özelleştirme sonrası MEB 'e memur olarak atandım.15/09/2000 tarihinde işe başladım.31/07/2009 trh.özelleştirme sonrası 2 yıllık önlisans progr.bitirdim,(MEB de çalışırken)intibak işlemi sonucu kaç derece kademe alırım.cevaplarsanız sevinirim.liseyi 1992 tarihinde bitirdim.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
7 yıl 2 ay önce - 7 yıl 2 ay önce #3196
Yazan: papatya
Sayın PLAKA,
2 yıl süreli yüksek öğrenim mezunları memuriyete 10/2'den başlamaktadırlar.
Liseyi 1992 yılında bitirmeniz ve işe de 2000 yılında girmiş olmanız nedeniyle emsal uygulaması bakımından, yeni öğrenim durumunuza ilişkin giriş derece ve kademesi üzerine tüm hizmetleriniz değerlendirilerek her yıl bir kademe ve her 3 yıl bir derece olmak üzere eklenecektir.
Buna göre, 13 yıl hizmetiniz nedeniyle yararlanacağınız 4 derece ve 1 kademenin yeni öğrenim durumunuzun başlangıç derece ve kademesi olan 10/2'ye eklenmesi suretiyle ulaşacağınız derece ve kademe 6/3 olacaktır. (Hizmetlerinizin tamamının memuriyette değerlendirilebilecek hizmet olduğu varsayılmıştır.)
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından özelleştirme sonrası üst öğrenimi bitirip intibak işl. konusunda yanıtlandı
plaka Yazan:: Site yöneticisi arkadaş,KİT'de çalışırken özelleştirme sonrası MEB 'e memur olarak atandım.15/09/2000 tarihinde işe başladım.31/07/2009 trh.özelleştirme sonrası 2 yıllık önlisans progr.bitirdim,(MEB de çalışırken)intibak işlemi sonucu kaç derece kademe alırım.cevaplarsanız sevinirim.liseyi 1992 tarihinde bitirdim.
Sayın PLAKA,
2 yıl süreli yüksek öğrenim mezunları memuriyete 10/2'den başlamaktadırlar.
Liseyi 1992 yılında bitirmeniz ve işe de 2000 yılında girmiş olmanız nedeniyle emsal uygulaması bakımından, yeni öğrenim durumunuza ilişkin giriş derece ve kademesi üzerine tüm hizmetleriniz değerlendirilerek her yıl bir kademe ve her 3 yıl bir derece olmak üzere eklenecektir.
Buna göre, 13 yıl hizmetiniz nedeniyle yararlanacağınız 4 derece ve 1 kademenin yeni öğrenim durumunuzun başlangıç derece ve kademesi olan 10/2'ye eklenmesi suretiyle ulaşacağınız derece ve kademe 6/3 olacaktır. (Hizmetlerinizin tamamının memuriyette değerlendirilebilecek hizmet olduğu varsayılmıştır.)
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Son Düzenleme: 7 yıl 2 ay önce Düzenleyen:papatya
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sorumlular: Çalkarakuş
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Genel İdare Hizmetleri
- özelleştirme sonrası üst öğrenimi bitirip intibak işl.
Sayfa oluşturma süresi: 0.146 saniye