- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Engelli Personel
- Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir?
Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir?
- paranoya
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 21
- Size Teşekkür Edenler: 0
4 yıl 4 ay önce #14481
Yazan: paranoya
paranoya tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
malulen emeklilik hükmü uygulansa malullük şartları nelerdir osman abi
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 806
- Size Teşekkür Edenler: 179
4 yıl 4 ay önce #14483
Yazan: osman1
osman1 tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
Sitede rastladığım bir yazı konuya ilişkin bilgileri içeriyor.
YAZI
YAZI
- paranoya
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 21
- Size Teşekkür Edenler: 0
4 yıl 4 ay önce #14487
Yazan: paranoya
paranoya tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
Malullük aylığı bağlanması için gerekli sigortalılık süresi ve prim ödeme gün sayısı şartını taşıyan memurlar, başvurularını bir dilekçe ile bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya Merkez Müdürlüğüne yaparlar.kopyaladıgınız yazıyı okudum osman abi dogru bilgiler içeriyor fakat bazı yanlışlıklarda var mesela
Malullük aylığı bağlanması için gerekli sigortalılık süresi ve prim ödeme gün sayısı şartını taşıyan memurlar, başvurularını bir dilekçe ile bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya Merkez Müdürlüğüne yaparlar.
burda sgk il müdürlügüne başvurması gerek deniliyor yanlış bilgi degilmi memurlar emeklilik işlemlerini kurumuna başvuruyor çalıştıgı kuruma
ben sgk yı aradım kurumunuzla görüşeceksiniz deniliyor bizle alakası yok dendi yanlışmı anladım osman bey dogrusu nedir siz ne düşünüyorsunuz
Malullük aylığı bağlanması için gerekli sigortalılık süresi ve prim ödeme gün sayısı şartını taşıyan memurlar, başvurularını bir dilekçe ile bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü veya Merkez Müdürlüğüne yaparlar.
burda sgk il müdürlügüne başvurması gerek deniliyor yanlış bilgi degilmi memurlar emeklilik işlemlerini kurumuna başvuruyor çalıştıgı kuruma
ben sgk yı aradım kurumunuzla görüşeceksiniz deniliyor bizle alakası yok dendi yanlışmı anladım osman bey dogrusu nedir siz ne düşünüyorsunuz
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 806
- Size Teşekkür Edenler: 179
4 yıl 4 ay önce #14488
Yazan: osman1
osman1 tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
SGK il müdürlüğüne başvuru yaparlar denilirken, kurumunuzun bu konuda karar yetkisinin olmadığı, kurumunuza vereceginiz raporun SGK il müdürlüğüne iletilmesi gerektiği hususu sanırım. Kişi SGK ya iletmek üzere belgeleri kendi kurumuna verecektir.
- küçük
-
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 25
- Size Teşekkür Edenler: 3
4 yıl 4 ay önce #14495
Yazan: küçük
küçük tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
slm arkadaşlar bende devlet memuruyum şizofren hastasıyım bende engelliyim malülen emekliliğimi istedim sgk ya gittim bizim ile alakası yok dendi ve araştırdım arkadaşlar:))
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: paranoya
- küçük
-
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 25
- Size Teşekkür Edenler: 3
4 yıl 4 ay önce #14496
Yazan: küçük
küçük tarafından Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir? konusunda yanıtlandı
kendi kurumuma gitmem istendi bende kurumuma gittim malülen emekliliğim için dilekçe verdim. kurumuma gönderdi kurumumda beni üst yazı ile hastaneye sevk edecek şu anda üst yazımın gelmesini bekliyorum üst yazıyı alıp elden devlet hastanesine vercekmişim malülen emeklisi uygundur raporunu alıp kurumuma verip onlarda beni emekli edecekler maaşa bağlanacakmışım rapor ile ve annem maaşımdan hariç evde bakım parasıda ödenecekmiş
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: paranoya
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Engelli Personel
- Memurların 18+18 istirat raporuyla emeklilik kıriteri nedir?
Sayfa oluşturma süresi: 0.180 saniye