Bir Defaya Mahsus Tayin Hakki
- rene
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 35
- Size Teşekkür Edenler: 2
6 aylik surenin dolmasina ragmen hicbir kurum bu yonetmelik hukumlerini yerine getirmedi ilgi tutup gonderdigimiz dilekceler cevapsiz birakildi bundan sonraki surec ne olmalidir 2 senedir tayin bekliyorum....
Gorus vw onerileriniz icin tesekkur ederim
All is Well
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- tekgöz
-
- Yeni Üye
- İletiler: 14
- Size Teşekkür Edenler: 0
rene Yazan:: Merhabalar 16 agustos ta cikan bir yonetmelik ile engelli memurlara, kurumlarinda uygun kadro ve teskilat yapisi bulunmasi sarti ile bir defaya mahsus tayin hakki taninmis ve bu yonetmeligi tum kurumlarin kendi personel yonetmeliklerine 6 ay icinde eklemesi seklinde bir madde ilave edilmisti.
6 aylik surenin dolmasina ragmen hicbir kurum bu yonetmelik hukumlerini yerine getirmedi ilgi tutup gonderdigimiz dilekceler cevapsiz birakildi bundan sonraki surec ne olmalidir 2 senedir tayin bekliyorum....
Gorus vw onerileriniz icin tesekkur ederim
mebde calısıyorsanız sorun yok meb yapıyor. sağlıktada yapılıyor ama ben ıl saglıkta calısıyorum gıtmek ıstedıgım yerın ıl saglıgında kadrom olmadıgı ıcın boş halk saglıtkakı kendı unvanımdakı bos kadroya atanmak ıstıyorum ama bakanlıtka bılmıyor kesın net nasıl olacagını kac kısıye sordum onlarda net cevap vermıyorlar
- agatoran
-
- Yeni Üye
- İletiler: 14
- rene
-
Konu Yazarı
- Bakır Üye
- İletiler: 35
- Size Teşekkür Edenler: 2
All is Well
- jarni17
-
- Yeni Üye
- İletiler: 1
- metinc
-
- Platin Üye
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175