Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı
- gandalf
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 1 ay önce - 6 yıl 1 ay önce #10186
Yazan: gandalf
Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı, gandalf tarafından oluşturuldu
Merhaba Papatya Hanım;
13.10.1998 yılında %59 özürlülükle işe başladım.
Şu anki derecem 2/1 i
Ek göstergem 1600
Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanıyım.
24.11.2014 tarihinde emekli dilekçemi verdim henüz sonuçlanmadı ne kadar maaş ve ikramiye alırım. Şimdiden teşekkürler...
Şu anki derecem 2/1 i
Ek göstergem 1600
24.11.2014 tarihinde emekli dilekçemi verdim henüz sonuçlanmadı ne kadar maaş ve ikramiye alırım. Şimdiden teşekkürler...
Son Düzenleme: 6 yıl 1 ay önce Düzenleyen:gandalf
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
6 yıl 1 ay önce #10188
Yazan: papatya
Sayın GANDALF,
16 yıl 3 ay hizmete göre yaptığım hesaplamada, 2014 yılı ilk altı ayında emekli maaşınız aylık net 1.351 TL, ikramiye miktarınız ise 29.112 TL olacaktır.
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
papatya tarafından Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı konusunda yanıtlandı
gandalf Yazan:: Merhaba Papatya Hanım;
Şu anki derecem 2/1 i
Ek göstergem 1600
Sayın GANDALF,
16 yıl 3 ay hizmete göre yaptığım hesaplamada, 2014 yılı ilk altı ayında emekli maaşınız aylık net 1.351 TL, ikramiye miktarınız ise 29.112 TL olacaktır.
- burdurlu
-
- Yeni Üye
- burdurun gülü
Az
Çok
- İletiler: 13
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 1 ay önce #10235
Yazan: burdurlu
burdurlu tarafından Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı konusunda yanıtlandı
papatya hanım işçi emekliliğine göre memur emeklilik tazminat ve maaşı arasındaki farklar nelerdir.
- papatya
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 1377
- Size Teşekkür Edenler: 423
6 yıl 1 ay önce #10241
Yazan: papatya
papatya tarafından Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı konusunda yanıtlandı
Sayın BURDURLU,
İşçi ve memur emekliliği ile memurların işe başlama durumuna göre ememkliliği farklı düzenlemelere tabi tutulmuştur. Çok özet bir şekilde ifade edecek olursam, işçiler ile 1/10/2008 tarihinden sonra işe giren memurların emeklilik haklarının hesabında ödedikleri primlerin ortalaması alınmak suretiyle emeklilik haklarının belirlendiği, daha önce işe giren memurların ise yapmış oldukları en üst göreve (itisnai durumlar olabilir) göre emeklilik haklarının belirlendiğini söyleyebilirim.
İşçi ve memur emekliliği ile memurların işe başlama durumuna göre ememkliliği farklı düzenlemelere tabi tutulmuştur. Çok özet bir şekilde ifade edecek olursam, işçiler ile 1/10/2008 tarihinden sonra işe giren memurların emeklilik haklarının hesabında ödedikleri primlerin ortalaması alınmak suretiyle emeklilik haklarının belirlendiği, daha önce işe giren memurların ise yapmış oldukları en üst göreve (itisnai durumlar olabilir) göre emeklilik haklarının belirlendiğini söyleyebilirim.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: hali01
- Bülent89
-
- Ziyaretçi
6 yıl 1 ay önce #10257
Yazan: Bülent89
Bülent89 tarafından Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı konusunda yanıtlandı
sayın papatya hanım
arkadaşımız yüzde 59 engelli memur girişli 17 08 1994 tarihide işe başlama tariihi
emekli maaşı ve ikramiyesi ne olur
maaş hesapla sistemi varsa bulabileceğimiz adres var mı
saygılarımla
arkadaşımız yüzde 59 engelli memur girişli 17 08 1994 tarihide işe başlama tariihi
emekli maaşı ve ikramiyesi ne olur
maaş hesapla sistemi varsa bulabileceğimiz adres var mı
saygılarımla
- Bülent89
-
- Ziyaretçi
6 yıl 1 ay önce #10258
Yazan: Bülent89
Bülent89 tarafından Engelli Memur Emekli olunca ikramiye ve maaşı konusunda yanıtlandı
derecesi 1/2 ek gösterge 2200
Sayfa oluşturma süresi: 0.179 saniye