yüksek sağlık kurulu
- gih
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 16
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 3 ay önce #1622
Yazan: gih
gih tarafından yüksek sağlık kurulu konusunda yanıtlandı
narmenx siz gih memurumusunuz
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- narmenx
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 368
- Size Teşekkür Edenler: 71
7 yıl 3 ay önce #1623
Yazan: narmenx
Ben de GİH idim ancak o bahsettiğiniz süreçlerden geçtikten sonra kurum beni yardımcı hizmetlere verdi,sözde durumuma uygun pozisyona atama yaptı,ancak bu ülkede Lisans mezunlarının durumuna uygun pozisyonu Yardımcı Hizmetler ise,o zaman GİH de çalışnların hepsi Yüksek Lisans mezunu olması gerekiyor
)
Sadece şahlar hamleleri önceden sezer......
narmenx tarafından yüksek sağlık kurulu konusunda yanıtlandı
gih Yazan:: narmenx siz gih memurumusunuz
Ben de GİH idim ancak o bahsettiğiniz süreçlerden geçtikten sonra kurum beni yardımcı hizmetlere verdi,sözde durumuma uygun pozisyona atama yaptı,ancak bu ülkede Lisans mezunlarının durumuna uygun pozisyonu Yardımcı Hizmetler ise,o zaman GİH de çalışnların hepsi Yüksek Lisans mezunu olması gerekiyor

- gih
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
7 yıl 3 ay önce #1624
yazınızın sonunda çok dikkat edin kurumunuz hakkınızı yiye bilir demişsiniz mahkeme ayağı oluşa bilir demişsiniz ne demek istediniz tam olarak anlatabilirmisiniz
- gih
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
7 yıl 3 ay önce #1626
birde ben haziran ayında süreçi başlatmıştım halen sürüyor bu süreç daha ne kadar sürer
- narmenx
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 368
- Size Teşekkür Edenler: 71
7 yıl 3 ay önce #1628
Yazan: narmenx
Siz zaten GİH sınıfına geçiş yaptırılmasını istiyorsunuz,bu durumda hakkınızın yeneceği bir durum oluşmaz.Ancak EHS da pasif bir görevde devam etme isteğiniz olur ise,kurum size GİH sınıfını sunabilirdi anlamında söyledim.Yani sizin sorun teşkil etmeyecektir.Bu sürecin ne kadar süreceği ile ilgili ortalama bir zaman verebilirim size.Haziran ayında başlattığınız bu süreç için yazdığınız bilgilere dayanarak EKİM ayı sonunda veya KASİM ayı ilk haftasında Kurulun Kararı elinize gelir diye düşünüyorum.Bizlerde şuanda bu kurula girmesini beklediğimiz sizin konunuzda bir arkadaşımızın işini takip etmekteyiz.
narmenx tarafından yüksek sağlık kurulu konusunda yanıtlandı
gih Yazan:: yazınızın sonunda çok dikkat edin kurumunuz hakkınızı yiye bilir demişsiniz mahkeme ayağı oluşa bilir demişsiniz ne demek istediniz tam olarak anlatabilirmisiniz
Siz zaten GİH sınıfına geçiş yaptırılmasını istiyorsunuz,bu durumda hakkınızın yeneceği bir durum oluşmaz.Ancak EHS da pasif bir görevde devam etme isteğiniz olur ise,kurum size GİH sınıfını sunabilirdi anlamında söyledim.Yani sizin sorun teşkil etmeyecektir.Bu sürecin ne kadar süreceği ile ilgili ortalama bir zaman verebilirim size.Haziran ayında başlattığınız bu süreç için yazdığınız bilgilere dayanarak EKİM ayı sonunda veya KASİM ayı ilk haftasında Kurulun Kararı elinize gelir diye düşünüyorum.Bizlerde şuanda bu kurula girmesini beklediğimiz sizin konunuzda bir arkadaşımızın işini takip etmekteyiz.
- gih
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
7 yıl 3 ay önce #1629
verdiğin bilgiler için çok sağolasın allah razı olsun
Sayfa oluşturma süresi: 0.154 saniye