- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Emniyet Hizmetleri
- toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam
toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam
- turanaga
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 159
- Size Teşekkür Edenler: 21
7 yıl 3 ay önce #1474
Yazan: turanaga
Bu karar nasıl verilmiş, neye dayanılmış. Burada kararı paylaşabilseniz belki yardımı dokunacak birileri olur. Karardaki ifadeler çok önemli çünkü.
Üzülmemek mümkün değil.
turanaga tarafından toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam konusunda yanıtlandı

Üzülmemek mümkün değil.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- moğol
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 15
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 3 ay önce #1526
Yazan: moğol
moğol tarafından toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam konusunda yanıtlandı
su anda kararı alamadım hala ama ret kararı verildiğini söylediler .artık bundan sonraki sürec anayasa mahkemesine gideceğim . ahime kadar yolu var arkadaş . devletim bana sahip cıkmıyor ben böyle bi sey görmedim . ama sonuna kadar gidecem
- moğol
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 15
- Size Teşekkür Edenler: 0
7 yıl 3 ay önce #1672
Yazan: moğol
moğol tarafından toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam konusunda yanıtlandı
evet arkadaşlar bugün ret kararını aldım adliyeden . , SORUŞTURMA EVRAKI KAPSAMINDAKİ KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARARINDAKİ GEREKÇELERİN USUL VE YASAYA UYGUN OLDUĞU , GEREKÇELERİN DOSYA KAPSAMI VE KAYITLARA UYGUN DÜŞTÜĞÜ ............. CUMHURİYET BAŞSAVCİLİĞİNIN TAKDİRİNDE BİR İSABETSİZLİK BULUNMADIĞI ANLAŞILDIĞINDAN YERİNDE GÖRÜLMEYEN İTİRAZIN REDDİNE,
FALAN DA FİLAN DA ,..... bu kısımları gecelim ve en altta da
DAİR İTİRAZEN DOSYA ÜZERİNDE YAPILAN İNCELEME SONUCU KESİN OLARAK MÜTALAYA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ ,
vicdanına sesleniyorum ey türk yargısı benim dosyamı bile açma nezaketinde bulunmayarak noter görevi gördüğünü ve önüne gelen dosyayı imzaladın, adalet dediğiniz bu mu ssizin be
FALAN DA FİLAN DA ,..... bu kısımları gecelim ve en altta da
DAİR İTİRAZEN DOSYA ÜZERİNDE YAPILAN İNCELEME SONUCU KESİN OLARAK MÜTALAYA OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ ,
vicdanına sesleniyorum ey türk yargısı benim dosyamı bile açma nezaketinde bulunmayarak noter görevi gördüğünü ve önüne gelen dosyayı imzaladın, adalet dediğiniz bu mu ssizin be
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Emniyet Hizmetleri
- toplumsal olayda görev esnasında ağır yaralanmam
Sayfa oluşturma süresi: 0.138 saniye