emekli engelli
- ozan4433
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
5335 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi hükmüne gore herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan
emeklilik veya yaşlılık aylığı alanların, genel bütçeye dahil dairelerin, katma bütçeli idarelerin, döner
sermayelerin, kefalet sandıklarının, sosyal güvenlik kurumlarının ve bütçeden yardım alan
kuruluşların kadrolarına açıktan tekrar atanamayacakları öngörüldüğünden, bu niteliği haiz adayların
tercihleri arasında bahsi geçen kurumlara yer vermemesi gerekmektedir.Bu durumda olanların
yerleştirilseler dahi atamaları yapılmayacaktır.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
- İletiler: 806
- Size Teşekkür Edenler: 179
- lazslo
-
- Gümüş Üye
- İletiler: 121
- Size Teşekkür Edenler: 13
ozan4433 Yazan:: iyi günler emekli engelli ekpssde tercih yapabilirmi beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim ÖSYM kitapçığındaki tam metin bu
5335 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi hükmüne gore herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan
emeklilik veya yaşlılık aylığı alanların, genel bütçeye dahil dairelerin, katma bütçeli idarelerin, döner
sermayelerin, kefalet sandıklarının, sosyal güvenlik kurumlarının ve bütçeden yardım alan
kuruluşların kadrolarına açıktan tekrar atanamayacakları öngörüldüğünden, bu niteliği haiz adayların
tercihleri arasında bahsi geçen kurumlara yer vermemesi gerekmektedir.Bu durumda olanların
yerleştirilseler dahi atamaları yapılmayacaktır.
malulenmi emekli oldun yoksa normalmi emekli oldun?
- darajin
-
- Gümüş Üye
- Susmak sadece kabullenmektir.
- İletiler: 143
- Size Teşekkür Edenler: 4
Ben 19.09.2008 sigorta girişliyim ve 10.05.2013 tarihinde Memur olarak işe başladım yüzde 55 Engelli raporum var Ben ne zaman yada hangi şartlarda engelli emeklisi olabilirim şimdiden Çok teşekkür ederim
Kölelik kabulenmeye zorlanan hayattır
- nazli
-
- Platin Üye
- İletiler: 736
- Size Teşekkür Edenler: 196
- darajin
-
- Gümüş Üye
- Susmak sadece kabullenmektir.
- İletiler: 143
- Size Teşekkür Edenler: 4
19.09.2008 sigorta girişliyim ve 10.05.2013 tarihinde Memur olarak işe başlama tarihim var hangisine göre 15 yıl 5400 gün sonra emekli olurum;
Kölelik kabulenmeye zorlanan hayattır