- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Eğitim Hizmetleri
- YÖK Ön Lisans Programların alacağı ünvanlarla ilgi değişikliğe mi gitti?
YÖK Ön Lisans Programların alacağı ünvanlarla ilgi değişikliğe mi gitti?
- dijuvar
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 3
- Size Teşekkür Edenler: 0
3 yıl 7 ay önce #15824
Yazan: dijuvar
YÖK Ön Lisans Programların alacağı ünvanlarla ilgi değişikliğe mi gitti?, dijuvar tarafından oluşturuldu
AÖF Marka iletişimi bölümü tekniker ünvanı veren bölümler arasında sayılıyordu. YÖK acaba bu konuda değişikliğe mi gitti ?
Marka İletişimi bölümü E- devletten öğrenim durumu belgesi sorgulamasına baktığımda Teknik görünüyor. YÖK 'ün kendi internet sitesine giriyorum. Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı bölümlerin alacağı ünvanlarla ilgili liste yayınlamış orada ise Meslek elemanı sıfatı taşıyor. Böyle bi şey varsa 1 yılım ziyan oldu. 2.sınıfa geçmiştim. Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Marka İletişimi bölümü E- devletten öğrenim durumu belgesi sorgulamasına baktığımda Teknik görünüyor. YÖK 'ün kendi internet sitesine giriyorum. Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı bölümlerin alacağı ünvanlarla ilgili liste yayınlamış orada ise Meslek elemanı sıfatı taşıyor. Böyle bi şey varsa 1 yılım ziyan oldu. 2.sınıfa geçmiştim. Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Forum
- Memurlar - Meslek Grupları
- Eğitim Hizmetleri
- YÖK Ön Lisans Programların alacağı ünvanlarla ilgi değişikliğe mi gitti?
Sayfa oluşturma süresi: 0.136 saniye