aday memur usülsüz istifa
- göçgün
-
Konu Yazarı
- Taze Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
2 yıl 2 ay önce #14912
Yazan: göçgün
aday memur usülsüz istifa, göçgün tarafından oluşturuldu
aday memurken istifa ettim usülsüz istifa ettiğim için(direkt gitmemeye başlamıştım) yani istifa ederken devamsızlık yaptığım için istifam onaylandiktan sonra 3 günlük maaş kesim cezası aldım şimdi yeni kpss puanımla 1 sene bekleme süresinden sonra atanma durumunda yeniden aday memur olacağım için verilen disiplin cezası atanmama engel olabilir mi engel teşkil ederse süresi ne kadar?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- nazli
-
- Platin Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 640
- Başarı: 26
- Size Teşekkür Edenler: 157
2 yıl 2 ay önce #14915
Yazan: nazli
nazli tarafından aday memur usülsüz istifa konusunda yanıtlandı
Devlet memurları Kanununa göre, adaylık devresi içinde veya sonunda ilişikleri kesilenler (sağlık nedenleri hariç) 3 yıl süre ile Devlet memurluğuna alınmamaktadır. Göreve devamsızlık nedeniyle ilişkik kesilme ve aylıktan kesme disiplin cezasına istinaden ilişik kesme durumlarında da 3 yıl beklemek gerekecektir.
- semazen
-
- Altın Forumcu
Az
Çok
- İletiler: 200
- Başarı: 2
- Size Teşekkür Edenler: 26
2 yıl 2 ay önce #14927
Yazan: semazen
semazen tarafından aday memur usülsüz istifa konusunda yanıtlandı
Keşke usulüne uygun istifa etseydin.göçgün Yazan:: aday memurken istifa ettim usülsüz istifa ettiğim için(direkt gitmemeye başlamıştım) yani istifa ederken devamsızlık yaptığım için istifam onaylandiktan sonra 3 günlük maaş kesim cezası aldım şimdi yeni kpss puanımla 1 sene bekleme süresinden sonra atanma durumunda yeniden aday memur olacağım için verilen disiplin cezası atanmama engel olabilir mi engel teşkil ederse süresi ne kadar?
Sayfa oluşturma süresi: 1.104 saniye