- Forum
- KPSS
- B Grubu Kadrolar ve Diğer Memur Sınavları
- KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ?
KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ?
- bilidikittt
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 5
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 11 ay önce #6722
Yazan: bilidikittt
KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ?, bilidikittt tarafından oluşturuldu
merhaba anadolu lisesi mezunuyum üniversitede 4. sınıf okuyorum okulum uzadığı için ortaöğretim kpss ye giricem bilgisayar işletmenliği ve autocad sertifikalarım var eğer yüksek puan cıkartırsam herhangi bir işte çalısabilirmiyim mesela sağlık memuru olabilir miyim?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- lazslo
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 121
- Size Teşekkür Edenler: 13
6 yıl 11 ay önce #6725
Yazan: lazslo
lazslo tarafından KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ? konusunda yanıtlandı
sağlık memuru olman için sağlık meslek lisesi mezunu olman lazım. autocad kamuda pek işine yaramaz. işletmenlik sertifikası ise bilgisayar işletmeni kadrolarına girmene imkan sağlar. puanın yüksek olması her kadroya atanabileceğin anlamına gelmez. niteliklerinin uyduğu tüm kadroları görebilmek için geçmiş kılavuzları inceleyebilirsin.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: bilidikittt
- gthbmagduru
-
- Bakır Üye
Az
Çok
- İletiler: 38
- Size Teşekkür Edenler: 3
6 yıl 11 ay önce #6726
Yazan: gthbmagduru
gthbmagduru tarafından KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ? konusunda yanıtlandı
Yüksek puanla özellikle 90 üstü işe girme şansın çok artar. memur bilgisayar işletmeni vhki gibi bir sürü kadroya bavurabilirsin.
- bilidikittt
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
6 yıl 11 ay önce #6727
bilidikittt tarafından KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ? konusunda yanıtlandı
teşekkür ederim lazslo benim için hangi bölümlere başvurmamı tercih ederdiniz ve marmara bölgesinde çalşmak için en az kaç puan çıkartmalıyım?
- bilidikittt
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
6 yıl 11 ay önce #6728
bilidikittt tarafından KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ? konusunda yanıtlandı
sana da teşekkür ederim gthbmagduru bu konuda yabancıyım biraz marmara bökgesinde güzel bir iş için hangi bölümlere başvurup en az kaç puan cıkartmalıyım?
- Kül Tigin
-
- Yönetici
Az
Çok
- İletiler: 389
- Size Teşekkür Edenler: 85
6 yıl 11 ay önce #6730
Yazan: Kül Tigin
Ortaöğretimde puanlar biraz yüksektir. 90 üstü bir puan alman gerekeceğini tahmin ediyorum. Ortaöğretimde senin girebileceğin memur, vhki, şoför gibi kadroların sayısı az olduğu için puanlar çok düşmüyor. Yaklaşık olarak ne kadar puana ihtiyacın olduğu konusunda bir fikir edinmek istiyorsan aşağıda linkini verdiğim, 2013 yılı 2 nci yerleştirmedeki durumuna uygun kadroların en yüksek ve en düşük puanlarını inceleyebilirsin. 2014 /1 yerleştirmede bu puanlar biraz daha düşecektir.
2013/2 merkezi yerleştirmede ortaöğretim en yüksek en düşük puanlar
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
Kül Tigin tarafından KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ? konusunda yanıtlandı
Sayın bilidikittbilidikittt Yazan:: teşekkür ederim lazslo benim için hangi bölümlere başvurmamı tercih ederdiniz ve marmara bölgesinde çalşmak için en az kaç puan çıkartmalıyım?
Ortaöğretimde puanlar biraz yüksektir. 90 üstü bir puan alman gerekeceğini tahmin ediyorum. Ortaöğretimde senin girebileceğin memur, vhki, şoför gibi kadroların sayısı az olduğu için puanlar çok düşmüyor. Yaklaşık olarak ne kadar puana ihtiyacın olduğu konusunda bir fikir edinmek istiyorsan aşağıda linkini verdiğim, 2013 yılı 2 nci yerleştirmedeki durumuna uygun kadroların en yüksek ve en düşük puanlarını inceleyebilirsin. 2014 /1 yerleştirmede bu puanlar biraz daha düşecektir.
2013/2 merkezi yerleştirmede ortaöğretim en yüksek en düşük puanlar
Lütfen forum kurallarımızı okuyalım...
- Forum
- KPSS
- B Grubu Kadrolar ve Diğer Memur Sınavları
- KPSS DE YÜKSEK PUANLI HER BÖLÜMDE ÇALIŞABİLİR Mİ?
Sayfa oluşturma süresi: 0.147 saniye