Önlisans Ve Lisans
- Frankmartin
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
5 ay 4 gün önce #18418
Yazan: Frankmartin
Önlisans Ve Lisans, Frankmartin tarafından oluşturuldu
Merhaba arkadaşlar ,
Hocam ben önlisans tıbbi sekteterlik mezunuyum özel sektörde çalışıyorum kpss atanamadım daha fakat süre zarfında lisans sosyoloji son sınıfım sizce lisans bitirmeli miyim? Yoksa önlisans diplomam kalması daha mı avantajlı yorumlarınızı bekliyorum .
Teşekkürler
Hocam ben önlisans tıbbi sekteterlik mezunuyum özel sektörde çalışıyorum kpss atanamadım daha fakat süre zarfında lisans sosyoloji son sınıfım sizce lisans bitirmeli miyim? Yoksa önlisans diplomam kalması daha mı avantajlı yorumlarınızı bekliyorum .
Teşekkürler
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- muna
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 116
- Size Teşekkür Edenler: 15
5 ay 3 gün önce #18420
Yazan: muna
muna tarafından Önlisans Ve Lisans konusunda yanıtlandı
Hangi mesleği yapmak istediğinize bağlı olarak tercihinizi yapmanız gerekecektir.
Öte yandan, tıbbi sekreter kadrosuna atandıktan sonra sosyoloji mezunu olarak sosyolog kadrosuna atanabilmeniz, kurumunuzun açacağı unvan değişikliği sınavına girerek başarılı olmanız halinde mümkün olabilecektir.
Öte yandan, tıbbi sekreter kadrosuna atandıktan sonra sosyoloji mezunu olarak sosyolog kadrosuna atanabilmeniz, kurumunuzun açacağı unvan değişikliği sınavına girerek başarılı olmanız halinde mümkün olabilecektir.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.122 saniye