- Forum
- KPSS
- B Grubu Kadrolar ve Diğer Memur Sınavları
- 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !!
3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !!
- aykutt_33
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 5
- Size Teşekkür Edenler: 0
6 yıl 4 ay önce #9292
Yazan: aykutt_33
3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !!, aykutt_33 tarafından oluşturuldu
selamlar ben 81.61 puan aldım 2547 alım yapılmış geçen senelerde .ben 1130. oldum bu sene .atanma şansım var mı ? birde hangi kurumların maaşları çalışma şartları iyi ? tercih yapacağım mesela bu konuda hiçbir bilgim yok . bu konuları araştırabileceğim bir yer var mı ? birde bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- osman1
-
- Platin Üye
- SBF İktisat
Az
Çok
- İletiler: 815
- Size Teşekkür Edenler: 181
6 yıl 4 ay önce #9293
Yazan: osman1
osman1 tarafından 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !! konusunda yanıtlandı
Bu yıl geçen yıl kadar ya da daha az, daha fazla alım yapılması da mümkün. Kurumlar tarafından yapılacak alımları takip etmek lazım. Yerleşeceğiniz unvana göre mali haklar farklı olacaktır. Programcı kadrosuna atanma imkanı olursa maaşları fena değil. Tercih noktasına geldiğinizde hangi unvanının imkanının daha iyi olduğunu buradan sorarsanız cevap bulursunuz sanırım.
- aykutt_33
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
6 yıl 4 ay önce #9294
aykutt_33 tarafından 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !! konusunda yanıtlandı
öncelikle yanıtladıgınız için sorumu teşekkür ederim .dediğiiz gibi tercih listesindeki unvanları burdan sorgulatırsak daha iyi olur sanırım. bir sürü kurum var karayolları meb sgk üniversiteler bu tip kurumlardan hangilerinin çalışma şartları daha iyi mesela ?
- lazslo
-
- Gümüş Üye
Az
Çok
- İletiler: 121
- Size Teşekkür Edenler: 13
6 yıl 4 ay önce #9295
Yazan: lazslo
lazslo tarafından 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !! konusunda yanıtlandı
artık kurumlar arasında ücret farkı kalmadı. varsa bile cok az var. Çalışma şartları bakımından genel bir şey söylemek zor çünkü bazen iş ortamı rahat diye seçtiğin bir kurumda takıntılı bir amire rastlıyorsun seni deli ediyor. bazende tam tersi. Tercih yapacağın zaman
burayı
okumanı tavsiye ederim.
- metinc
-
- Platin Üye
Az
Çok
- İletiler: 906
- Size Teşekkür Edenler: 175
6 yıl 4 ay önce #9296
Yazan: metinc
metinc tarafından 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !! konusunda yanıtlandı
meb ve sgk da işler genel olarak yoğundur. Üniversiteler ise daha rahattır ama bu söylediklerim genel şeyler özelde bir birime gidersin tam tersi olabilir.
- aykutt_33
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
6 yıl 4 ay önce #9297
okuyorum şimdiden çok sağolun.baştaki amir dediğiniz gibi çok önemlidir. peki amirlerin iyi oldugunu düşünelim hangisinin çalışma şartları daha rahatttır birde karayolları 3 bin lira alıyor diye duymuştum aslı varmı sizce sevgiler
aykutt_33 tarafından 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !! konusunda yanıtlandı
lazslo Yazan:: artık kurumlar arasında ücret farkı kalmadı. varsa bile cok az var. Çalışma şartları bakımından genel bir şey söylemek zor çünkü bazen iş ortamı rahat diye seçtiğin bir kurumda takıntılı bir amire rastlıyorsun seni deli ediyor. bazende tam tersi. Tercih yapacağın zaman burayı okumanı tavsiye ederim.
okuyorum şimdiden çok sağolun.baştaki amir dediğiniz gibi çok önemlidir. peki amirlerin iyi oldugunu düşünelim hangisinin çalışma şartları daha rahatttır birde karayolları 3 bin lira alıyor diye duymuştum aslı varmı sizce sevgiler
- Forum
- KPSS
- B Grubu Kadrolar ve Diğer Memur Sınavları
- 3249 bil prog bölümünden memur olanlar yardım !!
Sayfa oluşturma süresi: 0.149 saniye