- Forum
- Memur - Genel Konular
- Atama ve Yer Değiştirme
- Müfettişlik yeterlilik sınavından kalan eski mesleği uzmanlığa dönüş
Müfettişlik yeterlilik sınavından kalan eski mesleği uzmanlığa dönüş
- Ali polat
-
Konu Yazarı
- Yeni Üye
Az
Çok
- İletiler: 1
- Size Teşekkür Edenler: 0
8 ay 3 hafta önce #18238
Yazan: Ali polat
Müfettişlik yeterlilik sınavından kalan eski mesleği uzmanlığa dönüş, Ali polat tarafından oluşturuldu
Vergi müfettis yardımcısı iken yeterlilik sınavından elendim elenenler memur kadrosuna atanmakta. Eski mesleğim olan gelir uzmanlığında yeterlilik sınavını geçmiştim gelir uzmanlığı mesleğine dönebilir miyim gelir uzmanlığı yönetmeliği şu şekilde"""" Uzmanliktan ayrılarak merkezî yönetim bütçesi kapsamında ki idarelerde çalışmakta olanların yeniden uzman kadrosuna atanma talepleri başkanlıkça uygun görülmesi halinde yerine getirilir""" diye hüküm yer almaktadır yorumlar mısınız arkadaşlar
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- kuzey
-
- Altın Üye
Az
Çok
- İletiler: 241
- Size Teşekkür Edenler: 54
8 ay 3 hafta önce #18241
Yazan: kuzey
kuzey tarafından Müfettişlik yeterlilik sınavından kalan eski mesleği uzmanlığa dönüş konusunda yanıtlandı
Yönetmeliğe göre, gelir uzmanı kadrosuna yeniden atanmak için müracaat edebilirsiniz, ancak atanıp atanmama konusunda kurumun takdir hakkı var.
Ancak, takdir hakkının keyfi kullanılamayacak olması nedeniyle, başvurunuz olumlu cevap verilebileceğini, öte yandan olumsuz cevap verilmesi durumunda ise dava açma yoluna gidebileceğinizi düşünüyorum.
Ancak, takdir hakkının keyfi kullanılamayacak olması nedeniyle, başvurunuz olumlu cevap verilebileceğini, öte yandan olumsuz cevap verilmesi durumunda ise dava açma yoluna gidebileceğinizi düşünüyorum.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.
- Forum
- Memur - Genel Konular
- Atama ve Yer Değiştirme
- Müfettişlik yeterlilik sınavından kalan eski mesleği uzmanlığa dönüş
Sayfa oluşturma süresi: 0.120 saniye